Home Music Live Release Athens 2024: Καταιγισμός ανακοινώσεων

Release Athens 2024: Καταιγισμός ανακοινώσεων

0

Το Release Athens 2024 τις τελευταίες μέρες έχει ανακοινώσει Offspring, Behemoth, Testament, ενώ σήμερα συμπλήρωσε με τους Accept που έρχονται με τους Judas Priest και τον Bruce Dickinson!

Θυμίζουμε ότι έχουν επίσης ανακοινωθεί οι Megadeth, οι Thievery Corporation και Black Pumas και οι Pulp.

The Offspring

To Release Athens 2024 υποδέχεται τους The Offspring, την Κυριακή 9 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού. Μία από τις πιο επιτυχημένες punk rock μπάντες όλων των εποχών, με απήχηση σε ολόκληρο το φάσμα των φίλων της rock’n’roll μουσικής, επιστρέφουν μετά από 15 χρόνια στην Αθήνα για την πιο δυναμική βραδιά του φετινού καλοκαιριού.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, στις 12:00, προς 50€ και για περιορισμένο αριθμό. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 55€. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Judas Priest, Bruce Dickinson, Accept

To Release Athens 2024 υποδέχεται τους Accept, την Κυριακή 21 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού. Το συγκρότημα που έθεσε τις βάσεις για το speed και thrash metal θα πλαισιώσει τους Judas Priest και τον Bruce Dickinson, σε μια ανεπανάληπτη βραδιά για τους οπαδούς του σκληρού ήχου.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται προς 50€ και για περιορισμένο αριθμό. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 55€. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Behemoth, Testament, Pestilence

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Behemoth και τους Testament, την Κυριακή 28 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού. Οι πρωτεργάτες του ακραίου ήχου στην Πολωνία και οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του thrash metal των ΗΠΑ, αντίστοιχα, θα πλαισιωθούν από τους Ολλανδούς Pestilence, εκ των κορυφαίων ονομάτων του progressive death metal, σε μια μοναδική βραδιά για τους απανταχού metalheads.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε προς 33€ και για περιορισμένο αριθμό. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Προσφορές

Έχουν ξεκινήσει και προσφορές για διήμερα και τριήμερα εισιτήρια. Συγκεκριμένα:

  • Τριήμερο Εισιτήριο / Megadeth & more tba (14/6, Πλατεία Νερού) + Judas Priest, Bruce Dickinson, Accept (21/7, Πλατεία Νερού) + Behemoth, Testament, Pestilence (28/7, Πλατεία Νερού) προς 98€ (κέρδος έως 35€)
  • Διήμερο Εισιτήριο (Α) / Megadeth & more tba (14/6, Πλατεία Νερού) + Judas Priest, Bruce Dickinson, Accept (21/7, Πλατεία Νερού) προς 85€ (κέρδος 15€)
  • Διήμερο Εισιτήριο (Β) / Judas Priest, Bruce Dickinson, Accept (21/7, Πλατεία Νερού) + Behemoth, Testament, Pestilence (28/7, Πλατεία Νερού) προς 73€ (κέρδος 10€).

Οι κάτοχοι εισιτηρίου για την ημέρα εμφάνισης των Judas Priest & Bruce Dickinson ή των Megadeth, έχουν δυνατότητα αναβάθμισης του εισιτηρίου τους σε κάποια από τις διαθέσιμες προσφορές. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να στείλουν email στο support@releaseathens.gr με τίτλο “TICKET UPGRADE / JUDAS PRIEST” ή “TICKET UPGRADE / MEGADETH” & να επισυνάψουν το εισιτήριό τους

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version