Home More Cosplay Comicdom Cosplay – Halloween Edition

Comicdom Cosplay – Halloween Edition

0

Το Comicdom σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση, διοργανώνουν ένα νέο cosplay event, το 1ο Comicdom Cosplay – Halloween Edition.

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 18:30, στη σκηνή του Θεάτρου της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης θα ζωντανέψουν horror χαρακτήρες από anime, comics, ταινίες, video games ή βιβλία με τις στολές τους, αγορασμένες ή ιδιόχειρες.

Το 1ο Comicdom Cosplay – Halloween Edition δεν είναι διαγωνισμός και όλ@ όσ@ θα συμμετάσχουν, φεύγουν με μια μοναδική εμπειρία και μια σακούλα γεμάτη δώρα!

Μετά το Comicdom Cosplay – Halloween Edition θα ακολουθήσει η προβολή της cult θρυλικής ροκ όπερας – κωμωδίας τρόμου, Rocky Horror Picture Show (1975) του Jim Sharman με την Susan Sarandon, τον Barry Bostwick και τον Tim Curry. Η προβολή συστήνεται για άτομα άνω των 18.

Η είσοδος στο 1ο Comicdom Cosplay – Halloween Edition είναι ελεύθερη για όλους, με απαραίτητη προκράτηση θέσης.

Comicdom Cosplay Halloween Edition Poster

Πληροφορίες

Διοργάνωση
Ελληνοαμερικανική Ένωση | Comicdom

Εισιτήρια
Είσοδος ελεύθερη με απαραίτητη προκράτηση θέσης στη διεύθυνση: https://www.hau.gr/el-gr/culture/events/2023/comicdom-cosplay-halloween-edition

Τοποθεσία
Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Μασσαλίας 22, Αθήνα

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version