Home Games Gaming News Trine 5: Κυκλοφόρησε νέο trailer

Trine 5: Κυκλοφόρησε νέο trailer

0

Η Frozenbyte επιβεβαίωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας για το Trine 5: A Clockwork Conspiracy, βγάζοντας και ένα νέο trailer.

Το Trine 5: A Clockwork Conspiracy είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας παζλ που θα κυκλοφορήσει στις 31 Αυγούστου 2023 για PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S και Nintendo Switch. Το παιχνίδι αναπτύχθηκε από τη Frozenbyte και θα κυκλοφορήσει από την THQ Nordic.

Στο Trine 5, οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο τριών ηρώων: του Amadeus the Wizard, του Pontius the Knight και της Zoya the Thief. Οι ήρωες πρέπει να συνεργαστούν για να ξεπεράσουν εμπόδια, να λύσουν γρίφους και να νικήσουν τους εχθρούς τους.

Διαθέτει έναν όμορφο 2.5D κόσμο με δώδεκα υπέροχα επίπεδα για να εξερευνήσουν οι παίκτες. Το παιχνίδι υποστηρίζει επίσης τοπικό και διαδικτυακό co-op για έως και τρεις παίκτες.

Για τώρα, μέσα από το νέο trailer, γνωρίστε τον Pontius the Knight, Προστάτη του Τόπου και μεγάλου λάτρη κάθε είδους πίτας:

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version