Home Games Gaming News Smelogs Playground

Smelogs Playground

0

Η Nifty Productions ανακοίνωσε ένα νέο RTS παιχνίδι, το Smelogs Playground, το οποίο θα κυκλοφορήσει στο Steam και το Epic Games Store.

Δείτε το Trailer του παιχνιδιού:

Το παιχνίδι διαθέτει μια έντονη εμπειρία με πολλαπλά νέα χαρακτηριστικά και προσθήκες, ώστε οι παίκτες να απολαμβάνουν μια πολύ πιο ομαλή και ρευστή εμπειρία.

Διαθέτει μια σειρά από χαρακτηριστικά, όπως:

  • Ογκομετρικό Fog of War που προσθέτει περισσότερο δυναμισμό στο gameplay και την αισθητική του παιχνιδιού.
  • Base Editor που βοηθά τους παίκτες να καθορίσουν τη στρατηγική τους πριν από την έναρξη του αγώνα, δίνοντάς τους αρκετό χρόνο για να ρυθμίσουν τις μονάδες και τα κτίριά τους με πιο στρατηγικό τρόπο.
  • Δυναμικό δέντρο τεχνολογίας που παρέχει έναν υπέροχο, δυναμικό τρόπο για την αλλαγή και την παράλληλη αναβάθμιση μονάδων

Το Smelgogs Playground βρίσκεται επί του παρόντος σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, αλλά η Nifty Productions προσφέρει ήδη την ευκαιρία στους παίκτες να δοκιμάσουν το παιχνίδι μέσω του Discord server. Οι παίκτες μπορούν επίσης να προσθέσουν το παιχνίδι στη λίστα επιθυμιών τους στο Epic Games Store και στο Steam.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version