Home Games Gaming News Baldur’s Gate 3: Έχει σκηνή σεξ με… αρκούδα

Baldur’s Gate 3: Έχει σκηνή σεξ με… αρκούδα

0

Κατά τη διάρκεια ενός event, η Larian Studios μας έδειξε μερικά στιγμιότυπα από το Baldur’s Gate 3, στα οποία μεταξύ άλλων είδαμε μια ερωτική σκηνή με μια αρκούδα!

Για την ακρίβεια, στο παιχνίδι υπάρχει ένας NPC με όνομα Halsin, ο οποίος είναι Druid και έχει τη δυνατότητα να μεταμορφωθεί σε αρκούδα. Ένας από τους μηχανισμούς στο παιχνίδι είναι η δυνατότητα ερωτικής σχέσης με χαρακτήρες, και ο Halsin είναι μια από τις επιλογές. Κατά την ερωτική πράξη, ο χαρακτήρας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του και να γίνει αρκούδα.

Η σκηνή εμφανίστηκε κατά την παρουσίαση της εταιρείας στο Panel From Hell. Μπορείτε να δείτε το στιγμιότυπο:

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, οι developers άφησαν το κοινό να πάρει αποφάσεις για τους διαλόγους του παιχνιδιού (άλλωστε αυτό είναι και βασικό κομμάτι στα RPG). Οι fans βρήκαν τη μορφή της αρκούδας δελεαστική. Μετά από κάποια επιμονή, παρά τις αντιρρήσεις του χαρακτήρα (που είπε ότι το μέγεθος μπορεί να είναι ένα θέμα), τελικά η σκηνή προχώρησε με σεξ μεταξύ του χαρακτήρα που χειρίζονται οι παίχτες και της αρκούδας!

Αργότερα μάθαμε ότι η συγκεκριμένη σκηνή, οδήγησε τον λογαριασμό της εταιρείας σε ban από το TikTok, καθώς το event ήταν σε ζωντανή μετάδοση και εκεί.

Το Baldur’s Gate 3 είναι ένα RPG παιχνίδι βασισμένο στο Dungeons & Dragons. Κυκλοφορεί επίσημα στις 3 Αυγούστου για PC, ενώ για PlayStation 5 θα βγει στις 6 Σεπτέμβρη.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version