Home More Twitch News Streamer ξυρίζει το κεφάλι του για 2500$ και τα χάνει σε refund

Streamer ξυρίζει το κεφάλι του για 2500$ και τα χάνει σε refund

0

Κατά τη διάρκεια ενός subathon, ο Lacy, ένας εικοσάχρονος Fortnite streamer, ξύρισε τελείως το κεφάλι και τα φρύδια του, για ένα donation 2500 δολαρίων. Όμως, ο viewer που έκανε το donation, αμέσως μετά πήρε τα χρήματα πίσω.

Ο Lacy ξεκίνησε το streaming τον Μάη του 2020 και έχει 9,000 subscribers στο YouTube και 83,000 followers στο Twitch. Από τις 18 Ιούνη, τρέχει ένα subathon, στο οποίο παίζει και παρακολουθεί Fortnite. Την τρίτη μέρα του subathon όμως ανακάλυψε ότι ένας από τους κορυφαίους bit donors, δεν ήταν σοβαρός: Είχε ζητήσει από το twitch να γίνει refund το ποσό που ξόδεψε σε bits. Δηλαδή 251,092 bits ($2,510).

Ο streamer αντέδρασε λέγοντας:
“Με έβαλες να ξυρίσω το κεφάλι μου, ξύρισα τα γαμημένα φρύδια μου. Για να ζητήσεις refund; Δεν θέλω καν να τελειώσω το subathon…”

Στη συνέχεια ο viewer εξαφανίστηκε, μποκάροντας τον streamer από τα social media και απενεργοποίησε το λογαριασμό του στο Twitch.

Παρ’ όλα αυτά το subathon συνεχίστηκε κανονικά, με πολύ υποστήριξη από τους υπόλοιπους viewers, οι οποίοι μάλιστα κάνανε παραπάνω donations προσπαθώντας να καλύψουν αυτά τα 2500$.

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε το stream που συνεχίζεται, η διεύθυνση είναι: https://www.twitch.tv/Lacy

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version