Home More Twitch News Amouranth: Δυσάρεστα νέα σχετικά με την υγεία της

Amouranth: Δυσάρεστα νέα σχετικά με την υγεία της

0

Η Amouranth, μέσα από το twitter της, μοιράστηκε με το κοινό της κάποια πολύ δυσάρεστα νέα σχετικά με την υγεία της, που την αποτρέπουν από το να κάνει την πρώτη της εμφάνιση ως αθλήτρια box.

Όπως είπε, κανονικά αυτού του είδους τα νέα θέλει να είναι ιδιωτικά, αλλά ήθελε να εξηγήσει στο κοινό της τον λόγο για τον οποίο έπρεπε να ακυρώσει την πρώτη της εμφάνιση.

Σύμφωνα λοιπόν με το tweet της, από τον Μάρτη έχει ενημερωθεί πως πάσχει από Πρόωρη Ωοθηκική Ανεπάρκεια. Αυτό πρακτικά της προκαλεί Πρόωρη εμμηνόπαυση.

Για να το αντιμετωπίσει, κάνει καθημερινές ενέσεις για 7 ως 14 μέρες κάθε φορά, κατά τις οποίες υποφέρει από πονοκέφαλο, ναυτία και πόνους, ενώ παράλληλα πρέπει να αποφεύγει έντονες σωματικές δραστηριότητες.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να συμμετέχει σε κάποια boxing event τα οποία είχε προγραμματίσει. Όμως, ελπίζει, πως θα μπορέσει να συμμετέχει του χρόνου, που θα έχει ολοκληρωθεί η θεραπεία της.

Η διάσημη Streamer θα έδινε τον πρώτο της αγώνα μποξ την πρώτη Ιούλη, στο “Ibai Llanos’ La Velada del Año 3“, απέναντι στην Mayichi.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version