Home More Twitch News Adriana Chechik: Ξεσπά στα social για την υγεία της

Adriana Chechik: Ξεσπά στα social για την υγεία της

0

Η Adriana Chechik, σε πρόσφατα story που έκανε στο Instagram, αλλά και μέσω tweets, ξέσπασε για την τρέχουσα κατάσταση της υγείας της και την ψυχολογία που έχει το τελευταίο διάστημα.

Στο Instagram ανέβασε δύο story στα οποία περιγράφει το πως τις τελευταίες μέρες, λόγω του πόνου, πρακτικά κάθεται όλη μέρα σπίτι χωρίς να μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα. Δεν μπορεί να βγει καθόλου από το σπίτι, ούτε για να βγάλει βόλτα τα σκυλιά της. Δοκίμασε μάλιστα να βγει για φαγητό και αυτό της προκάλεσε επιπλέον πόνο.

Έτσι, καταφεύγει σε παυσίπονα, τα οποία όμως της προκαλούν έντονη κατάθλιψη και παράνοια.

Παράλληλα, χθες ανέβασε στο Twitter τα παρακάτω:

Τα προβλήματα στην πλάτη της Adriana Chechik ξεκίνησαν από τον τραυματισμό της στην περσινή TwitchCon, στην οποία έσπασε την πλάτη της. Από τότε ξεκίνησε έναν αγώνα για την αποκατάσταση της, με πολλαπλά χειρουργεία και θεραπείες.

Εδώ και κάποιο διάστημα έχει επιστρέψει κανονικά στο Twitch, αλλά σίγουρα η ζωή της έχει αλλάξει ριζικά.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε η υγεία της να βελτιωθεί και να μπορέσει να επανέλθει σε μια ζωή χωρίς πόνους από αυτόν τον τραυματισμό.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version