Home Games Gaming News Medieval Dynasty – νέος χάρτης & co-op mode

Medieval Dynasty – νέος χάρτης & co-op mode

0

Η Render Cube και η Toplitz Productions αποκάλυψαν πως στο παιχνίδι Medieval Dynasty προστέθηκε νέο co-op mode και καινούριος χάρτης “The Oxbow”.

Ο νέος co-operative χάρτης θα περιέχει μια καινούρια τοποθεσία, νέους χαρακτήρες, landmarks και χωριά. Το κύριο χωριό του Oxbow είναι η Piastovia. Τόσο οι co-op όσο και οι solo παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε νέες αποστολές και την ευκαιρία να γνωρίσουν κατοίκους της νέα χώρας.

Τα χωριά θα πάρουν ζωή καθώς προστέθηκαν σταθμοί εργασίας όπως ξυλοκόπων.

Ο Damian Szymański, CEO της Render Cube είπε: “Με το Medieval Dynasty δεσμευόμαστε πλήρως να παρέχουμε στους παίκτες περισσότερους τρόπους παιχνιδιού και να επεκτείνουμε τη συνολική εμπειρία του παίκτη. Η λειτουργία Co-op, συμπεριλαμβανομένου του χάρτη Oxbow, είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο συναρπαστικές ενημερώσεις περιεχομένου που έχουν προστεθεί στο παιχνίδι από την κυκλοφορία του παιχνιδιού και ανυπομονούμε να την εξερευνήσουν οι παίκτες“.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version