Home Games Free Games Xbox Games with Gold – Αποκαλύφθηκαν τα παιχνίδια του Ιουνίου

Xbox Games with Gold – Αποκαλύφθηκαν τα παιχνίδια του Ιουνίου

0

Η Microsoft ανακοίνωσε τα παιχνίδια του Xbox Games with Gold για αυτόν τον μήνα. Το “Adios” και το “The Vale: Shadow of the Crown“, θα μας κρατήσουν συντροφιά αλλά για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το Xbox Wire το Adios θα βρίσετε δωρεάν από τις 1-30 Ιουνίου και το The Vale: Shadow of the Crown από τις 16 Ιουνίου μέχρι και τις 15 Ιουλίου. Τα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα για όλους όσους έχουν Xbox Live Gold ή Xbox Game Pass Ultimate.

Adios

Το Adios είναι ένα cinematic first-person παιχνίδι και έχει να κάνει σχετικά με μια δύσκολη και περίπλοκη απόφαση. Αναλαμβάνεις τον ρόλο ενός χοιροτρόφου που έχει πάρει την απόφαση να σταματήσει να ξεφορτώνεται τα πώματα μιας μαφίας. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έρθεις αντιμέτωπος με μια συζήτηση ανάμεσα σε εσένα και στον μελλοντικό δολοφόνο σου.

The Vale: Shadow of the Crown

Πρόκειται για ένα παιχνίδι περιπέτειας αλλά και δράσης. Ο αδερφός σου πήρε την θέση του θρόνου και εσύ γίνεσαι φύλακας ενός μικρού κάστρου στα περίχωρα του βασιλείου. Καθώς έχεις γεννηθεί τυφλός και είσαι προστατευόμενος για μεγάλο μέρος της παιδικής σου ηλικίας, αντιμετωπίζεις την εξορία σου ως ευκαιρία για λίγη περιπέτεια.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version