Home Music Music News Rockin’ Engine – Νέο EP & βίντεο για το “Monsters Under Your...

Rockin’ Engine – Νέο EP & βίντεο για το “Monsters Under Your Bed”

0

Το metal συγκρότημα Rockin’ Engine έφτιαξε ένα ολοκαίνουριο EP “Altered By Evil” το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 7 Ιουλίου και ένα βίντεο για το πρώτο τους single “Monsters Under Your Bed“.

Οι Rockin’ Engine είπαν: “Το βίντεο για αυτό το τραγούδι ήταν ένα πολύ δύσκολο έργο. Μουσικά, θέλαμε ο κόσμος να ακούσει την εξέλιξη του στυλ μας, χωρίς να είναι πολύ δραστική η αλλαγή μας. Οι Gojira αποτέλεσαν τεράστια έμπνευση στη διαδικασία σύνθεσης της μουσικής, με μια ρυθμική εισαγωγή και riffs που χτυπούν την καρδιά, μέχρι μελωδικά ρεφρέν που παίζουν στο μυαλό σου ξανά και ξανά. Η κύρια έμπνευση για τους στίχους ήταν η ιστορία του Nightmare On Elm Street του Wes Craven. Έτσι, οπτικά, θέλαμε να αναδημιουργήσουμε τη δική μας εκδοχή ορισμένων σκηνών της ταινίας και να κάνουμε την κινηματογραφική εμπειρία όσο το δυνατόν μεγαλύτερη“.

Το Altered By Evil απευθύνεται και αυτό στο κοινό που του αρέσει το horror αλλά και το ροκ. Είναι εμπνευσμένο από 80’s psycho horror. Αν είναι οπαδός των Megadeth, των Slayer και των Lamb of God τότε αυτό το EP είναι για εσένα.

Το Altered By Evil περιλαμβάνει:

  • Carnival Of Evil – 5:45
  • Day Of Wrath – 4:22
  • Liber Ex-Mortis – 4:59
  • Monsters Under Your Bed – 5:11
  • Psycho Path – 5:23
  • Room 185 – 4:13 ft. guest για τα φωνητικά Steph Jomphe

Το EP ολόκληρο είναι 29:55 λεπτά.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version