Home More Books/Comics Marvel’s Spider-Man 2 prequel – Έρχεται σε κόμικ

Marvel’s Spider-Man 2 prequel – Έρχεται σε κόμικ

0

Ανακοινώθηκε ότι το Marvel’s Spider-Man 2 prequel με αφορμή τον εορτασμό του “Free Comic Book Day” στις 6 Μαΐου θα αποκτήσει κόμικ!

Το γεγονός έγινε γνωστό μέσω μιας δημοσίευσης της Insomniac Games στο PlayStation.Blog.

Όταν αρχικά καθίσαμε με την ομάδα της Marvel, εξετάσαμε μερικές διαφορετικές ιδέες σχετικά με το τι είδους ιστορίες θα μπορούσαμε να αφηγηθούμε σε ένα prequel comic. Αλλά επιστρέφαμε συνεχώς στην ίδια βασική υπόθεση – Τι θα γινόταν αν ο Peter, ο Miles και η MJ έπρεπε να συνεργαστούν ενάντια σε έναν νέο σούπερ κακοποιό του οποίου τις δυνάμεις δεν καταλάβαιναν; Επιπλέον, θέλαμε να σιγουρευτούμε ότι θα μπορούσαμε να ρίξουμε μια ματιά στο τι έκανε αυτή η ηρωική τριάδα μετά τα γεγονότα του Marvel’s Spider-Man και του Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Τι σκαρώνει ο Πιτ τώρα που υπάρχουν δύο Spider-Men στην πόλη; Πώς τα πάει ο Μάιλς στο σχολείο; Και πώς πάει η δημοσιογραφική καριέρα της MJ;

Συγγραφέας του κόμικ είναι ο Christos Gage και σχεδιαστής του ο Ig Guara. Πρόκειται για κάτι αρκετά όμορφο και έξυπνο. Έτσι από τις 6 Μαΐου οι φανς θα μπορούν να κατεβάσουν ψηφιακά το κόμικ μέσω της εφαρμογής Marvel Unlimited App ή από το Marvel.com ενώ αν είσαι κάτοικος στις ΗΠΑ θα μπορείς να αγοράσεις το κόμικ από φυσικά καταστήματα που συμμετέχουν στην Free Comic Book Day. Οι υπόλοιποι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή.

Μην ξεχνάς πως: για αυτόν τον μήνα υπάρχει μια αυτόνομη έκδοση για PS5 για το Marvel’s Spider-Man Remastered για περισσότερες λεπτομέρειες διάβασε εδώ και τον Φθινόπωρο κυκλοφορεί το Marvel’s Spider-Man 2.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version