Home Music Live Holy Monitor & Church of the Sea & Moonmoth ζωντανά στο Αστεροσκοπείο...

Holy Monitor & Church of the Sea & Moonmoth ζωντανά στο Αστεροσκοπείο Αθηνών

0

Τα rock συγκροτήματα Holy Monitor, Church of the Sea και Moonmoth θα παίξουν ζωντανά το Σάββατο 27 Μαΐου στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών στις 20:00. Αφού ολοκληρωθεί στις 23:00 το event θα ακολουθήσει παρατήρηση του ουρανού με το τηλεσκόπιο “Δωρίδη”.

Το κόστος των εισιτηρίων είναι 10€.
Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr.

Ποιοι είναι οι Holy Monitor;

Πρόκειται για ένα space rock συγκρότημα που ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2015 στην Αθήνα. Έχουν κυκλοφορήσει τρία LP και τρία EP με το τελευταίο τους album “Southern Lights” να παίρνει πολύ θετικά σχόλια. Το συγκρότημα αποτελείται από: τον κιθαρίστα Στέφανο Μήτση, τον τραγουδιστή/κιθαρίστα Γιώργο Νίκα, τον κιμπορντίστα Βαγγέλη Μήτση, τον μπασίστα Άλεξ Μπολπάση και τον ντράμερ Δημήτρη Δουμουλιάκα.

Ποιοι είναι οι Church of the Sea;

Οι Church of the Sea ιδρύθηκαν το 2017 έχοντας ως σκοπό να ενώσουν δύο είδη μουσικής: την doom και την electronic rock. Τον Οκτώβρη του 2018 κυκλοφόρησαν ένα EP με όνομα “Anywhere but Desert” και έπειτα τον Απρίλη του 2022 ακολούθησε το album τους “Odalisque”. Το συγκρότημα έχει λάβει μέρος σε αρκετά φεστιβάλ (Happening Now, Cult of the Amps, Templefest).

Ποιοι είναι οι Moonmoth;

Πρόκειται για ένα καινούριο acustic metal αγγλόφωνο συγκρότημα το οποίο αποτελείτε από τέσσερις μουσικούς. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κατάφεραν να αποκτήσουν αξιόλογο κοινό και μάλιστα κατάφεραν να γίνουν τον Μάρτιο sold out.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version