Home Music Music News Red Cain – Κυκλοφόρησαν νέο single

Red Cain – Κυκλοφόρησαν νέο single

0

Το συγκρότημα Red Cain κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουριο single “The Great Hunt” το οποίο περιλαμβάνεται μέσα στο επερχόμενο album τους “NÄE’BLISS” που θα έρθει στις 2 Ιουνίου.

Αν ακούσεις το τελευταίο τους κομμάτι ίσως σου θυμίσει τους Periphery ή τους Kamelot, καθώς κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα σχεδόν τέλειο αποτέλεσμα.

Η μπάντα είπε για το single: “Και τώρα – το hunt έχει ξεκινήσει! Με το τελευταίο μας single για το επερχόμενο άλμπουμ NÄE’BLISS, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα από τα πιο βαριά κομμάτια στο των Red Cain – The Great Hunt. Με driven ¾ march utilizing 8-string κιθάρες και πολλά layers μπάσου, αυτό το κομμάτι ωθεί περισσότερο στα djent riffs που υπάρχουν αλλού στο άλμπουμ, αλλά περιέχει όλα τα συνήθη χαρακτηριστικά ενός Red Cain anthem – πλούσια ηλεκτρονική μουσική, soaring, aggresive φωνητικά, pulsing και headbanging groove“.

Το album θα περιέχει 8 κομμάτια:

  1. Red Cain – Fisher King
  2. Red Cain – Blight
  3. Red Cain – The Great Hunt
  4. Red Cain – We Are Chaos
  5. Red Cain – Sightblinder
  6. Red Cain – The Man Who Can’t Forget (Part I)
  7. Red Cain – Crane of Malkier (Part II)
  8. Red Cain – Fires of Heaven (feat. James Delbridge)

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version