Home Games Gaming News Honkai: Star Rail Events

Honkai: Star Rail Events

0

Με το ξεκίνημα του νέου παιχνιδιού Honkai: Star Rail στις 26 Απριλίου, πέρα από τους χαρακτήρες και τη δυνατότητα των παικτών να βιώσουν και να απολαύσουν το Honkai Star Rail, στο twitter του παιχνιδιού ανακοινώθηκαν πολλά διαφορετικά events/διαγωνισμοί.

Αυτά είναι:

Event Warp “Butterfly on Swordtip”

Το συγκεκριμένο Event θα ξεκινήσει στις 17 Μαΐου 17:59 (server time) με προσβασιμότητα στο πρώτο banner limited της πεντάστερης χαρακτήρα Seele (The Hunt:Quantum) μαζί με τρείς τετράστερες χαρακτήρες. Οι παίκτες διαθέτουν θα έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να αποκτήσουν την Seele μέσω του gacha συστήματος του παιχνιδιού πραγματοποιώντας ευχές σ ’αυτό το banner.

Event Warp “Brillian Fixation”

Πέρα από τα banners που περιέχουν χαρακτήρες θα υπάρξουν ξεχωριστά banners για τα όπλα των χαρακτήρων. Με παρόμοιο τρόπο οι παίκτες θα είναι εφικτό να αποκτήσουν με αυξημένες πιθανότητες το πεντάστερο όπλο και ποιο συγκεκριμένα το Light Cone που αποτελεί το όπλο σχεδιασμένο για την χαρακτήρα της Seele. Τo Banner θα ανοίξει επίσης στις 17 Μαΐου 17:59 (server time).

Official Release Commemorative Event

Με τον συγκεκριμένο διαγωνισμό οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν δωρεάν merchandise ενός τυχαίου χαρακτήρα από το Honkai Star Rail.                                 

Ο διαγωνισμός τελειώνει στις 29 Απριλίου 23:59 (UTC+8). Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό του Event είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθούν τα εξής βήματα:

  1. Ακολουθήστε το @honkaistarrail στο twitter
  2. Quote το tweet για το συγκεκριμένο διαγωνισμό με το HoYoverse account ID

Nameless Honor Details Event

Κατά την διάρκεια του event οι Trailblazers (παίκτες) έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τα Nameless Honor levels για να αποκτήσουν Star Rail Passes, Self-Modeling Resin, Tracks of Destiny και πολλά διαφορετικά δώρα.

Special giveaway Event

Για να γιορτάσει η HoYoverse τη έκδοση του Honkai Star Rail θα πραγματοποιηθεί ένα giveaway. Ο διαγωνισμός είναι μέχρι της 30 Απριλίου 23:59 (UTC+8).Τα δώρα που θα μοιραστούν στους πιθανούς νικητές είναι 200 gift cards, αξίας 100$ η καθεμία.

Επίσης, για συμμετοχή στον διαγωνισμό οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να κάνουν retweet το post του event με το tag #HonkaiStarRail και share.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version