Home Games Gaming News Honkai: Star Rail – Νέο Παιχνίδι Tactical RPG Φαντασίας

Honkai: Star Rail – Νέο Παιχνίδι Tactical RPG Φαντασίας

0

Ένα νέο παιχνίδι θα ενσωματωθεί στην συλλογή της κινέζικης εταιρίας miHoYo Co., Ltd. που επίσης δημιούργησαν το παγκοσμίως γνωστό Genshin Impact.

Το Ηοnkai: Star Rail αποτελεί open exploration RPG παιχνίδι στρατηγικής με σύστημα gacha που περιέχει έως και είκοσι οκτώ χαρακτήρες.

Στην αρχή του παιχνιδιού διαθέσιμοι θα είναι ο/η Trailblazer ως πεντάστερος/στερη χαρακτήρας με την δυνατότητα επιλογής γυναικείου και ανδρικού φύλου με παρόμοια σχεδίαση.

Επίσης, πέρα από τον/την πρωταγωνιστή/στρία απαριθμούνται σε τρείς τετράστερους χαρακτήρες για να χρησιμοποιήσουν και να διεισδύσουν οι παίκτες μέσα στον κόσμο του Honkai: Star Rail. Η March 7th η τοξοβόλος με το φυσικό στοιχείο του πάγου έπειτα, ακολουθούν η Asta με το στοιχείο της φωτιάς και ο Dan Heng με το στοιχείο του αέρα που ανήκουν στην ομάδα τετράστερων που είναι δυνατό να αξιοποιηθούν στην αφετηρία του παιχνιδιού.

Με το κλείσιμο της Beta Version του Honkai: Star Rail, έρχεται επίσημα στις 26 Απριλίου σε PC μέσω του Steam και Epic Games Store, ενώ για κινητά iOS και Android μέσω του Google Play, για μια φανταστική εμπειρία!

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version