Home More Υπάλληλος της Konami προσπάθησε να σκοτώσει το αφεντικό του

Υπάλληλος της Konami προσπάθησε να σκοτώσει το αφεντικό του

0

Υπάλληλος της Konami επιτέθηκε στον προϊστάμενο του και τον χτύπησε στο κεφάλι με πυροσβεστήρα, προσπαθώντας να τον σκοτώσει.

Πρόκειται για έναν 41χρονο άνδρα που ήταν στην ίδια ομάδα με το 48χρονο αφεντικό του.

Ο ίδιος δήλωσε ότι ο προϊστάμενος του τον παρενοχλούσε με κατάχρηση της εξουσίας του. Αυτό φαίνεται ότι τον οδήγησε να αρπάξει έναν πυροσβεστήρα και να χτυπήσει το αφεντικό του στο κεφάλι, όταν οι δυο τους βρίσκονταν στο γραφείο.

Αμέσως καθηλώθηκε από τους συναδέλφους του στο γραφείο μετά τη διαμάχη και συνελήφθη επί τόπου. Ο ύποπτος ανακρίθηκε από την αστυνομία, στην οποία εξήγησε το σκεπτικό του.

“Με παρενοχλούσαν και τον χτύπησα με σκοπό να τον σκοτώσω”, φέρεται να είπε στην Αστυνομία.

Επίσης είπε στους ερευνητές ότι πήγε στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας για να καταγγείλει την κατάχρηση εξουσίας που βίωνε. Η Konami, ωστόσο, φέρεται να είπε στον πρώην υπάλληλο ότι δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο. Στη συνέχεια, το ζήτημα φαινομενικά επιλύθηκε τον Αύγουστο του 2020, με τον ύποπτο απλώς να μετατίθεται σε άλλη ομάδα.

Εν τω μεταξύ, το αφεντικό επέζησε από την επίθεση, αν και σύμφωνα με πληροφορίες θα παραμείνει στο νοσοκομείο για περίπου μία εβδομάδα για να αντιμετωπιστεί το τραύμα του.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version