Home Games Reviews Rusted Moss Review

Rusted Moss Review

0

Το Rusted Moss είναι ένα καινούριο shooter, metroidvania, indie παιχνίδι από την PLAYISM το οποίο έπαιξα και έπειτα είπα τις εντυπώσεις μου. Αξίζει να το έχετε στην συλλογή σας;

Story

Η ιστορία διαδραματίζεται στον καιρό που η ανθρωπότητα βρίσκεται πολύ κοντά στο να καταστραφεί και μια εισβολή από νεράιδες καταφθάνει. Έτσι για να επιβιώσουν ενδυναμώνουν με την δύναμη Fae τις δικές τους μάγισσες. Η Fern επιδιώκει να τερματίσει την Age of Men εποχή και να γυρίσει πίσω στους Fae με την βοήθεια μιας σκιάς που ονομάζεται Puck. Θα καταφέρει να ζήσει η πρωταγωνίστρια Fern που την μεγάλωσαν γονείς που ήταν άνθρωποι;

Με μια πρώτη ματιά

Στην αρχή δεν μου άρεσε τόσο και δεν το βρήκα αρκετά διασκεδαστικό. Δεν είμαι τόσο fan των 2d παιχνιδιών ωστόσο όσο προχωρούσα αυτό άλλαξε. Βρήκα αρκετά ενδιαφέρον ότι στις επιλογές δυσκολίας μπορείς να επιλέξεις και speedrun ανάμεσα σε normal και flexible. Η μουσική του παιχνιδιού είναι επίσης πολύ ωραία και μου άρεσε πολύ.

Γραφικά

Τα γραφικά δεν είναι κάτι που θα τα δεις και θα τρελαθείς, ωστόσο θεωρώ πως για ένα παιχνίδι του style του είναι πολύ καλά. Οι χαρακτήρες του παιχνιδιού μου άρεσαν αρκετά και βρήκα επίσης πολύ όμορφη την εικόνα στην αρχική οθόνη του παιχνιδιού.

Χειρισμός

Τον χειρισμό τον βρήκα στην αρχή περίεργο και παρότι επεξηγήθηκε έπειτα συνέχισε να με δυσκολεύει. Δεν μου άρεσε τόσο ο στόχος που έχει για να πυροβολάει ο παίκτης όπως επίσης γενικά και το shooting system του παιχνιδιού. Ίσως φταίει το γεγονός ότι δεν έχω συνηθίσει τόσο τα παιχνίδια του είδους αυτού.

Συμπέρασμα

Είναι ένα παιχνίδι που θα έπαιζα είναι η αλήθεια, καθώς μου άρεσε το story και το πως εκτυλίσσετε. Πιστεύω αν ψάχνεις κάτι ελαφρύ για τον υπολογιστή σου και να έχει δράση είναι η ιδανική επιλογή!

System Requirements

  • OS: Windows 7
  • Processor: Dual Core 2GHz
  • Memory: 4 GB RAM
  • Graphics: Συμβατό με DirectX 9 και μνήμη τουλάχιστον 500MB
  • DirectX: Έκδοση 9.0
  • Storage: 150 MB Διαθέσιμος χώρος αποθήκευσης

Βρείτε το Rusted Moss στο Steam: https://store.steampowered.com/app/1772830/Rusted_Moss/

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version