Home Games Gaming News Tintin Reporter – Cigars of the Pharaoh: Κυκλοφόρησε το trailer

Tintin Reporter – Cigars of the Pharaoh: Κυκλοφόρησε το trailer

0

Το πρώτο trailer κυκλοφόρησαν οι εταιρίες Tintinimaginatio και Microids για το παιχνίδι Tintin Reporter – Cigars of the Pharaoh μαζί με ολοκαίνουριες φωτογραφίες. Την ανάπτυξη του ανέλαβε ένα έμπειρο στούντιο στον χώρο των adventures παιχνιδιών, Pendulo Studios.

Δείτε το Trailer:

Πρόκειται για μια μίξη δύο ειδών: adventure και investigation. Αναλαμβάνεις τον ρόλο του ερευνητή/δημοσιογράφου, εισβάλεις σε χώρους, ψάχνεις στοιχεία, λύνεις γρίφους και ζεις την απόλυτη εμπειρία ενός δημοσιογράφου.

Η ιστορία του Tintin είναι δημιουργική και ταυτόχρονα γεμάτη ανατροπές. Βρίσκεσαι σε μια κρουαζιέρα στην Μεσόγειο θάλασσα, μαζί με τον διάσημο και πιστό σύντροφο του Snowy. Ο δημοσιογράφος αυτός αρχίζει να αναζητά τον τάφο του φαραώ Kih-Oskh. Οι δύο αυτοί δημοσιογράφοι καταλήγουν να διασχίζουν την Ινδία και την Αραβία φτάνοντας εν τέλη να ερευνούν ένα δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών που διαπερνά την Ανατολή.

Είναι εμπνευσμένο από το The Adventures of Tintin που κατάφερε να πουλήσει πάνω από 275 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.

Το παιχνίδι πρόκειται να είναι διαθέσιμο μέσα στο 2023 σε PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version