Home Games Gaming News Sons of the Forest: Μεγάλα σχέδια από τους developers

Sons of the Forest: Μεγάλα σχέδια από τους developers

0

Το Sons of the Forest είναι ένα από τα παιχνίδια που περιμέναμε με μεγάλη αγωνία για το 2023 και φυσικά όταν ήρθε το τερματίσαμε (σύντομά έρχεται και review). Όμως ως Early Access game είχε πολλά κενά. Οι Developers όμως υπόσχονται πολλές προσθήκες στο παιχνίδι.

Πρόσφατα η ομάδα έκανε ένα Q&A στο Reddit και απάντησε σε ερωτήσεις των παιχτών. Ας δούμε μερικά από τα πιο σημαντικά πράγματα που έρχονται στις επόμενες εκδόσεις:

Περισσότερες λεπτομέρειες στο Lore και Cutscenes

Ένα βασικό παράπονο που είχαμε παίζοντας το παιχνίδι είναι τα ελάχιστα cutscenes και η έλλειψη ανάπτυξης της ιστορίας. Όμως αυτό σταδιακά θα αλλάξει. Θα προστεθούν περισσότερα cutscenes αλλά και νέες περιοχές ενδιαφέροντος στο χάρτη, οι οποίες θα είναι φτιαγμένες για να μάθουμε λεπτομέρειες για την ιστορία.

Περισσότερες λειτουργίες για τους AI Companions του παιχνιδιού

Η ομάδα θα δώσει περισσότερες λειτουργείες στον Kevin και τη Virginia. Στον Kevin θα δώσει περισσότερες εντολές σχετικά με τη δημιουργία της βάσης μας και την δημιουργία άμυνας.

Η Virginia θα γίνει πιο δυνατή και γενναία όταν κρατάει κάποιο όπλο.

Νέος τρόπος μετακίνησης

Υπάρχει μια ιδέα για ένα τρόπο γρήγορης μετακίνησης στο νησί, αλλά μάθαμε τι ακριβώς. Υπάρχει και μια επιφύλαξη σχετικά με το πόσο καλά θα λειτουργήσει στο gameplay, οπότε δεν είναι σίγουρο αν θα προστεθεί τελικά στο παιχνίδι.

Περισσότερο Crafting

Θα προστεθούν νέα items για το crafting σύστημα, καθώς αυτή τη στιγμή οι επιλογές είναι πολύ λίγες. Η ομάδα ανάπτυξης παρακολουθεί τι αρέσει περισσότερο στους παίχτες και τι ζητάνε να προστεθεί. Αυτό ισχύει και για τα κτήρια. Θα μπουν και έτοιμα blueprints, αλλά και περισσότερες επιλογές για το ελεύθερο χτίσιμο της βάσης.

Νέοι αντίπαλοι

Υπάρχει ένας χαρακτήρας που δεν πρόλαβε να μπει στο παιχνίδι και θα προστεθεί αργότερα, ενώ θα μπουν σίγουρα και περισσότερες παραλλαγές των αντιπάλων που συναντάμε. Επίσης θα μπει ένα End Boss. Τέλος, η ομάδα είπε ότι έχει σχέδια για να προστεθούν νέα ζώα.

Μπορείτε να δείτε όλο το Q&A εδώ:

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version