Home Music Music News Pink Floyd: Επετειακό logo τους προκαλεί ομοφοβικές αντιδράσεις

Pink Floyd: Επετειακό logo τους προκαλεί ομοφοβικές αντιδράσεις

0

Πριν από μερικές μέρες, οι Pink Floyd ανακοίνωσαν μια επανέκδοση του Dark Side of The Moon, με αφορμή τα 50 χρόνια από την κυκλοφορία του. Βάσει αυτού, δημιούργησαν και ένα logo με τον αριθμό 50 που σχηματίζεται από την πυραμίδα του εξώφυλλου, ενώ τα χρώματα του ουράνιου τόξου μπήκαν μέσα στο μηδέν.

Pink Floyd - 50 χρόνια Dark Side of the Moon
Το logo για τα 50 χρόνια

Τα συγκεκριμένα χρώματα φαίνεται να εξαγρίωσαν πολλά ομοφοβικά άτομα, τα οποία θεώρησαν πως το logo αναφέρεται στη σημαία του Pride και πως οι Pink Floyd κάνουν κάποιο άνοιγμα προς την LGBTQ+ κοινότητα.

Τα social media του συγκροτήματος γέμισαν με σχόλια όπως: «Βγάλτε το ουράνιο τόξο, σας κάνει να φαίνεστε ηλίθιοι», «Προσπαθείτε να γίνεται woke με το ουράνιο τόξο; Υπάρχει straight σημαία; Θέλω ίση εκπροσώπηση, μην με παρεξηγείτε, όλοι πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με αυτό που είμαστε».

Φυσικά όλοι όσοι διαμαρτύρονται προφανώς δεν έχουν ιδέα για το συγκρότημα και το εμβληματικό album, το οποίο έχει εξ αρχής αυτά τα στοιχεία, καθώς απεικονίζει ένα πρίσμα:

Το εξώφυλλο του album

Για τους fan του συγκροτήματος, τo επετειακό box, περιλαμβάνει μία re-mastered εκδοχή του άλμπουμ, blu-ray, DVD και ένα live από το 1974.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version