Home Music Live Epica: έρχονται στην Αθήνα τον Οκτώβριο

Epica: έρχονται στην Αθήνα τον Οκτώβριο

0

Μετά την περσινή εμφάνιση τους στο Release Athens 2022, οι Epica θα έρθουν για ένα live στην Αθήνα, την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023, στο Floyd.

Epica

Το τόσο αγαπημένο στην Ελλάδα συγκρότημα από την Ολλανδία, που φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια του, θεωρείται δικαίως ως μία από τις υπερδυνάμεις του metal. Από το ντεμπούτο τους, “The Phantom Agony” (2002), και το εμβληματικό “Design Your Universe” (2009), που τους πήγε σε άλλο επίπεδο, μέχρι το εξαιρετικό “Ωmega”, η θεϊκή φωνή της Simone Simons “κοντράρεται” με την σφοδρότητα του ηγέτη της ολλανδικής μπάντας, Mark Jansen, με μνημειώδη αποτελέσματα.

Η μουσική τους εξελίσσεται και μαζί γιγαντώνεται το κοινό τους, στη χώρα μας και σε ολόκληρο τον κόσμο. Ένα επικό αμάλγαμα ορχηστρικής ομορφιάς, progressive κομψότητας και επιθετικών riffs που οδηγεί σε έναν κολοσσιαίο ήχο.

Το 2022 αποδείχτηκε μια από τις πιο επιτυχημένες χρονιές της πορείας τους, με αμέτρητες συναυλίες σε ολόκληρο τον κόσμο, ένα υπέροχο νέο EP (“The Alchemy Project”) αλλά και την κυκλοφορία του ιστορικού πια live τους στο Paradiso του Άμστερνταμ, το 2006.

Η προπώληση ξεκινάει στα 27€ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στη πορεία.

Διάθεση εισιτηρίων:

• Τηλεφωνικά στο 11876

• Online στο www.viva.gr

Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version