SeriesSeries SpotlightMaestro - Η πρώτη Ελληνική σειρά στο Netflix

Maestro – Η πρώτη Ελληνική σειρά στο Netflix

Είναι γεγονός, η πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix!

-

Η πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix είναι γεγονός, και πρόκειται για το Maestro, την τελευταία σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Το Maestro κυκλοφόρησε στις 13 Οκτωβρίου και πρόκειται για μια αριστουργηματική σειρά, που μάλιστα προοριζόταν για την τηλεόραση. Το Maestro κατάφερε να αποστομώσει το πανελλήνιο και να θίξει πολλά φλέγοντα κοινωνικά ζητήματα μέσα σε μόνο 9 επεισόδια. Το Netflix ζήτησε και δεύτερη σεζόν που θα πραγματοποιηθεί. Σε αντίθεση με τον πρώτο κύκλο, ο δεύτερος θα προβληθεί πρώτα στο Netflix και μετά στο Mega.

Πρόκειται για μια ακριβωπληρωμένη σειρά για τα Ελληνικά δεδομένα καθώς κόστισε συνολικά 2.318.570 ευρώ. Τα γυρίσματα γίνανε στους Παξούς, από όπου κατάγεται και ο Παπακαλιάτης.

Η πλοκή του είναι αρκετά απλή, όμως τα πλάνα, η μουσική και ο τρόπος που έθιξε τα κοινωνικά ζητήματα την κάνουν ξεχωριστή. Πως ο φόβος και η απόγνωση ζουν δίπλα μας και πολλές φορές μέσα στο σπίτι μας ή του γείτονα ωστόσο κλείνουμε τα μάτια μας και βουλώνουμε τα αφτιά μας.

Maestro

Πλοκή

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ή Ορέστης, ένας μουσικός, ταξιδεύει σε ένα νησί εν μέσο πανδημίας με στόχο την διοργάνωση ενός φεστιβάλ μουσικής. Εκεί θα έρθει αντιμέτωπος με την σκληρή πραγματικότητα του νησιού, και θα βρεθεί μπλεγμένος σε ένα ειδύλλιο που θα ξεσκεπάσει όλα τα κοινωνικά ζητήματα που μαστίζουν την κοινωνία του νησιού. Αργά η γρήγορα θα καταλάβει πως όλοι συνδέονται με έναν τρόπο και όλοι σκεπάζουν και από έναν εφιάλτη.

Πρωταγωνιστές: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Είναι μια σειρά που θα έβλεπα πολλές φορές, και δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, έχει πολλά μηνύματα που σου δίνουν άπειρη τροφή για σκέψη. Από την κοινωνική αποξένωση λόγο της υπερβολικής χρήσης της τεχνολογίας μέχρι την ενδοοικογενειακή βία που πολλές φορές κάνουμε πως δεν βλέπουμε, την καταπίεση των “διαφορετικών”, την εξέλιξη της μουσικής και άλλα πολλά.
Αν την δείτε πάντως σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε!

MAESTRO - Από τον Οκτώβριο στο MEGA - TRAILER
Marianna
Marianna
Hii people!!! I like writing..!

Ακολουθήστε το GeekDom.gr

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία άρθρα μας στο email σας.

Ακολουθήστε το GeekDom στις Προτιμώμενες Πηγές σας

Δείτε πρώτα τις ειδήσεις του GeekDom στο Google και προσθέστε μας στις Προτιμώμενες Πηγές σας.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Τελευταία Άρθρα

IT (1990): Ο Τρόμος που Μεγαλώσαμε Μαζί του

IT (1990): Ο φόβος δεν ωριμάζει. Σαπίζει μέσα μας μια παιδική σκιά που περιμένει να δαγκώσει ξανά.

The Last Of Us: Οι εντυπώσεις μας από το πρώτο επεισόδιο

Σαρωτικό ήταν το πρώτο επεισόδιο της σειράς The Last Of Us, αφού κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες απο την πρεμιέρα να γίνει viral στα social media και να αποσπάσει τρομερές κριτικές στο Rotten Tomatoes, 99%.

Λεσβιακές Ιστορίες: Βρεθήκαμε στα γυρίσματα νέου επεισοδίου

Μια από τις αγαπημένες μας ιντερνετικές σειρές είναι οι "Λεσβιακές Ιστορίες". Έχουμε δει πολλές φορές κάθε επεισόδιο, τα έχουμε...

Pam & Tommy

Για όσους έχουν μουσικό - και μη - ενδιαφέρον, μπορούν να παρακολουθήσουν τη σειρά "Pam & Tommy" στο συνδρομητικό...

Ακολουθήστε μας

1,123ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,745ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,054ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,430ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.