Home More Gameathlon Winter 2023 – Επετειακή επιστροφή 10 ετών

Gameathlon Winter 2023 – Επετειακή επιστροφή 10 ετών

0

Το Gameathlon γιορτάζει 10 χρόνια διοργάνωσης του μεγαλύτερου gaming event στην Ελλάδα. Ο θεσμός αυτός είναι τόσο μεγάλος, αφού κατάφερε να επιβιώσει μέσα από capital controls και lockdown.

To event αυτό θα πραγματοποίει όπως και πέρυσι στο γήπεδο Tae Kwo Do Παλαιού Φαλήρου. Αν και ο χώρος είναι τεράστιος (12 στρέμματα), το Gameathlon καταφέρνει κάθε φορά να το γεμίσει από κόσμο που διψάει να δει την αρένα του σταδίου και όχι μόνο. Πάνω από 20.000 επισκέπτες πλημμύρησαν τις εγκαταστάσεις του περσυνού gameathlon.

Σε όλους του ορόφους του σταδίου θα βρείτε διάφορα booths και περίπτερα που μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα είδη επισκεπτών. Θα συναντήσετε tattoo artists, cosplayers, artists, streamers, influencers  και επαγγελματίες παίχτες.

Στο περσινό Gameathlon είδαμε πάνω από 500 gaming station πάρα πολλά τουρνουά παιχνιδιών, όπως γίνεται κάθε χρόνο, ωστόσο η συμμετοχή του Fy και του Snik των μεγαλύτερων ονομάτων της τραπ μουσικής κατάφεραν να απογειώσουν το event.

Τις εντυπώσεις μας από την περσινή Gameathlon μπορείτε να διαβάσετε εδώ ή να δείτε τα video μας:

Φυσικά το GeekDom.gr θα είναι και πάλι στο event ως χορηγός επικοινωνίας. Θα καλύψουμε την εκδήλωση με video και θα σας μεταφέρουμε όλες τις καλύτερες στιγμές.

Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα μας ετοιμάσουν το επόμενο μήνα οι διοργανωτές, αλλά μπορώ να πω πως περιμένω με τρελή ανυπομονησία να βρεθώ και φέτος εκεί και να περάσω 2 απίστευτες μέρες στα γενέθλια του μεγαλύτερου gaming event της Ελλάδος.

Μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για το event από τη Viva: https://www.viva.gr/tickets/happenings/gameathlon-winter-2023/

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version