Home Games Gaming News Dead Island 2: Αναβάλλεται η κυκλοφορία του

Dead Island 2: Αναβάλλεται η κυκλοφορία του

0

Η Deep Silver ανακοίνωσε πως η κυκλοφορία του Dead Island 2 αναβάλλεται, και αντί να βγει τον Φλεβάρη, θα είναι διαθέσιμο στις 28 Απρίλη. Σημειώνουμε ότι το παιχνίδι είχε αρχικά ανακοινωθεί το 2014.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Deep Silver:

Έχουμε μια σημαντική είδηση να μοιραστούμε μαζί σας, οπότε ας τη μοιραστούμε χωρίς περιττές καθυστερήσεις.

Η κυκλοφορία του Dead Island 2 αναβάλλεται – η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας είναι στις 28 Απριλίου 2023.

Κατανοούμε την ειρωνεία που κρύβεται πίσω από την αναβολή του Dead Island 2 και είμαστε το ίδιο απογοητευμένοι όσο είστε αναμφίβολα κι εσείς. Η καθυστέρηση είναι μόλις 12 εβδομάδες και η ανάπτυξη βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία. Θα εκμεταλλευτούμε αυτόν τον χρόνο για να φροντίσουμε ώστε να κυκλοφορήσουμε ένα παιχνίδι για το οποίο θα νιώθουμε υπερήφανοι. Ευχαριστούμε για την υπομονή που κάνουν όσοι μας ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια.

Στο ενδιάμεσο, θα δημοσιεύσουμε ένα συναρπαστικό νέο trailer και λεπτομέρειες του gameplay στο Dead Island 2 Showcase που θα προβληθεί στις 6 Δεκεμβρίου στο κανάλι μας στο Twitch και στο YouTube, αλλά και απευθείας στο website του Dead Island.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version