Home Music Music News Judas Priest: Μπήκαν στο Rock and Roll Hall of Fame

Judas Priest: Μπήκαν στο Rock and Roll Hall of Fame

0
Judas Priest

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, οι Judas Priest μπήκαν στο Rock and Roll Hall of Fame, λαμβάνοντας το βραβείο Musical Excellence. Την παρουσίαση έκανε ο Alice Cooper.

Ήταν μια ιστορική στιγμή, καθώς στη σκηνή, μαζί με το συγκρότημα, ανέβηκαν ο ΚΚ μετά από 13 χρόνια, ενώ ο Les Binks έπαιξε με τη μπάντα ξανά μετά το 1979.

Το συγκρότημα έπαιξε ένα medley από τα “You’ve Got Another Thing Comin’”, “Breaking The Law” και “Living After Midnight”.

Ο Rob Halford στο λόγο του έδωσε και ένα μήνυμα κατά του ρατσισμού και υπέρ της LGBTQ+ κοινότητας, με την παρακάτω δήλωση:

«Είμαι ο ομοφυλόφιλος του συγκροτήματος. Και ονομαζόμαστε heavy metal κοινότητα γιατί τους δεχόμαστε όλους ανεξάρτητα από το ποια είναι η σεξουαλική σας ταυτότητα, πώς μοιάζετε ή τι πιστεύετε ή δεν πιστεύετε. Θα έπρεπε να μας δώσουν άλλα 50 χρόνια, αλλά η χαρά της μουσικής είναι ότι ζει για πάντα. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε εδώ. Ζούμε για το heavy metal. Ζούμε για τη μουσική και ζούμε για το rock and roll hall of fame».

Δείτε το live τους στην τελετή:

Σαν κίνηση συμφιλίωσης των παλιών με τα νέα μέλη, ο KK έβγαλε backstage φωτογραφία με τον νέο κιθαρίστα των Judas Priest:

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version