Home Music Music News Πέθανε σε ηλικία 59 ετών ο Coolio

Πέθανε σε ηλικία 59 ετών ο Coolio

0

Πέθανε σε ηλικία 59 ετών ο ράπερ Coolio, γνωστός για την επιτυχία που σημείωσε στα ’90s με το τραγούδι «Gangsta’s Paradise».

Σύμφωνα με την επί χρόνια μάνατζερ του, ο ράπερ βρέθηκε νεκρός στην τουαλέτα του σπιτιού ενός φίλου του στο Λος Άντζελες. Η αιτία δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Λυπούμαστε για την απώλεια του αγαπημένου μας φίλου και πελάτη, Coolio, ο οποίος πέθανε σήμερα το απόγευμα. Άγγιξε τον κόσμο με το χάρισμα και το ταλέντο του και θα μας λείψει πολύ. Ευχαριστώ όλους σε όλο τον κόσμο που άκουσαν τη μουσική του και όλους όσους προσέγγισαν το θάνατό του. Έχετε τους αγαπημένους του Coolio στις σκέψεις και τις προσευχές σας.»

Ο Coolio, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Artis Leon Ivey Jr., εμφανίστηκε στη ραπ σκηνή του Λος Άντζελες στα τέλη της δεκαετίας του ’80, αλλά η φήμη του εκτοξεύθηκε το 1995 όταν κυκλοφόρησε το «Gangsta’s Paradise» για το soundtrack της ταινίας «Dangerous Minds» με την Michelle Pfeiffer.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version