Home Music Music News Tropeau Roman – Studio Rats

Tropeau Roman – Studio Rats

0

Με την κυκλοφορία της πρώτης τους ολοκληρωμένης δουλειάς πάνω σε νέο ήχο, επανασυστήνονται οι Tropeau Roman. Στο νέο τους EP, με τίτλο Studio Rats, παντρεύουν την ηλεκτρονική μουσική με το rap, δίνοντας ένα ιδιαίτερο για την ελληνική σκηνή αποτέλεσμα.

Με ξεκάθαρες επιρροές από την δεκαετία του 80’, που φαίνονται ήδη από τα πρώτα δευτερόλεπτα του δίσκου, ξεκινάει ένα ταξίδι που άλλοτε μας πηγαίνει σε DnB πάρτι σε υπόγειες διαβάσεις στην Μεγάλη Βρετανία και τα Cyphers στην Αμερική και άλλοτε καταλήγουμε στριμωγμένοι σε κάποια discoteque για χορό.

Συνδυάζοντας λοιπόν το rap με την disco και το drum and bass, δημιουργούν το δικό τους ηχόχρωμα και με έξυπνο στίχο, λογοπαίγνια, αναφορές και χιούμορ, μας ανοίγουν την πόρτα και μας καλωσορίζουν στο δικό τους studio session.

“Αναπνέω για αυτό, για αυτό έχω πάντα τη μύτη μου.
Πήγαν να με διώξουν πριν καιρό, από που να φύγω απ ‘το σπίτι μου;
Τώρα τον χώρο σε στούντιο διαμορφώνω
και είπα σαν τον ποντικό, στα μικρόφωνα θα τρυπώνω” 

“Είμαι εγώ με το φτωχό μου λεξιλόγιο.
Ψάχνω που να βάλω την πινέζα την υδρόγειο.
Και έχω την θέληση και την εμμονή,
να κρατάω τα καλά σαν να έγραφα ανθολόγιο”

Restive, Afreez και Sykroc συναντούν τον Λόγου Χάριν πίσω από την κονσόλα και σε άψογη συνεργασία και των τεσσάρων, χαρίζουν ένα μοναδικό ηχητικό αποτέλεσμα. Την ομάδα πλαισιώνει ο Painciller υπογράφοντας το artwork του δίσκου. 

Links:

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version