Home Series Series Spotlight Λεσβιακές Ιστορίες: Βρεθήκαμε στα γυρίσματα νέου επεισοδίου

Λεσβιακές Ιστορίες: Βρεθήκαμε στα γυρίσματα νέου επεισοδίου

0

Μια από τις αγαπημένες μας ιντερνετικές σειρές είναι οι “Λεσβιακές Ιστορίες“. Έχουμε δει πολλές φορές κάθε επεισόδιο, τα έχουμε παρουσιάσει σε streams και φυσικά περιμέναμε πως και πως την κυκλοφορία νέου video. Έτσι λοιπόν δεν μπορούσαμε να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας, όταν οι συντελεστές μας κάλεσαν στα γυρίσματα!

Τι είναι όμως οι Λεσβιακές Ιστορίες;

Πρόκειται για μια σειρά, παρωδία των οικογενιακών ιστοριών, με βασική διαφορά ότι όλοι οι χαρακτήρες είναι λεσβίες. Ξεκίνησε, χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο, από μια παρέα, που σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, απλώς βαριόντουσαν. Ένα βράδυ γυρίσανε για πλάκα το πρώτο επεισόδιο και το ανέβασαν στο Youtube. Αυτό αμέσως είχε αποδοχή από τον κόσμο και ως αποτέλεσμα η παρέα συνέχισε να φτιάχνει νέα video, μεγαλώνοντας φυσικά, και με όλο και καλύτερη οργάνωση.

Δεν άργησε να έρθει και η σχετική επιτυχία. Το επεισόδιο “Λιτσάρα USB” έκανε πρεμιέρα στο Outview Film Festival 2018 και κέρδισε το βραβείο κοινού και επίσημη συμμετοχή στο African Smartphone International Film Festival (ASIFF2018).

Φυσικά η σειρά δεν παίρνει ποτέ πολύ σοβαρά τον εαυτό της. Δεν θα δείτε κάποια απίστευτη παραγωγή, ούτε ερμηνείες για κάποιο βραβείο. Θα δείτε μια παρέα που διασκεδάζει, βγάζοντας προς τα έξω κάτι πολύ ειλικρινές, χωρίς να υπάρχει πίσω τους κάποια εταιρεία ή κάποιο budget. Πολλές φορές μάλιστα οι ερμηνείες είναι επιτιδευμένα έντονες, για να βγάλουν περισσότερο γέλιο, θυμίζοντας τις πραγματικά κακές από τις “Οικογενειακές Ιστορίες”.

Δυστυχώς, με τον Covid είχαμε μια αρκετά μεγάλη παύση, αφού δεν μπορούσαν να γίνουν γυρίσματα. Όμως τώρα οι ιστορίες επιστρέφουν δυναμικά.

Πάρτε λοιπόν μια πρώτη εικόνα, καθώς και μερικές κουβέντες από συντελεστές:

Ακολουθήστε τις Λεσβιακές Ιστορίες στο Youtube, αλλά και στο Instagram.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version