Home Games Reviews Matchpoint – Tennis Championships

Matchpoint – Tennis Championships

0

Το Matchpoint – Tennis Championships είναι από σήμερα διαθέσιμο στις πλατφόρμες: PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, Microsoft Windows, Xbox Series X and Series S, PlayStation 5.

Πρόκειται για ένα αθλητικό παιχνίδι της εταιρίας Kalypso Media σε συνεργασία με την Torus Games.

Το παιχνίδι θα δοκιμάσει τις δεξιότητές σου στο επαγγελματικό τένις. Μια τέλεια προσομοίωση του πραγματικού αθλήματος.

Gameplay

Έχεις την δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου 3D χαρακτήρα διαλέγοντας μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιλογών για ρούχα. Ανοίγοντας το παιχνίδι το μάτι σου σίγουρα θα πέσει στο Career mode, πρόκειται για ένα mode κατάταξης βάση των επιδόσεων σου.

Ως άτομο που δεν έχει παίξει πολλά αθλητικά παιχνίδια μπορώ να πω πως εντυπωσιάστηκα από τα γραφικά και τα animations. Αφού επιλέξεις το mode που θέλεις να παίξεις θα βρεθείς σε ένα γήπεδο, που έχεις την δυνατότητα να μάθεις καινούριες τεχνικές και βολές. Μπορείς να παρατηρήσεις τον αντίπαλο ώστε να κατανοήσεις τις αδυναμίες του και να κερδίσεις.

Κάτι ακόμη πιο συναρπαστικό είναι ότι κάθε γήπεδο έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά που όμως μπορείς να τροποποιήσεις όπως π.χ το γρασίδι. Παίζοντας και κερδίζοντας μπορείς να ξεκλειδώσεις εξοπλισμό. Κάτι πολύ βασικό είναι ότι θα πρέπει να γνωρίζεις τους κανόνες του τένις διότι τους χρειάζεσαι!

Από άποψη Gameplay αν σου αρέσει το τένις θα σου αρέσει και το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τεχνικό κομμάτι

Δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα στα γραφικά του παιχνιδιού αντιθέτως εντυπωσιάστηκα. Το μόνο αρνητικό που είδα είναι ότι θα σου πάρει λίγη ώρα μέχρι να καταλάβεις πως πρέπει να κινείσαι στον χώρο. Προσωπικά δεν μου φάνηκε εύκολο το παιχνίδι αλλά όπως είπα αναφέρετε σε κοινό που αγαπά το τένις. Για την μέγιστη απόλαυση του θα ήταν καλό να παίξεις με χειριστήριο.

Συμπέρασμα

Πιστεύω πως αν το παίξεις με την παρέα σου θα περάσεις υπέροχα. Έχει ωραία γραφικά και είναι πάρα πολύ ρεαλιστικό. Αν σου αρέσει το τένις  λοιπόν τότε θα πρέπει να έχεις στην συλλογή σου!

Τον κωδικό του παιχνιδιού για το review, μας τον παρείχε η Enarxis.

Μπορείτε να βρείτε το παιχνίδι στο Steam: Matchpoint – Tennis Championships

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version