Home Music Live Muse & Yungblud – Ανταπόκριση από το Eject festival

Muse & Yungblud – Ανταπόκριση από το Eject festival

0

Χθες πραγματοποιήθηκε το Eject Festival με τους Muse, τον Yungblud, τους Nothing But Thieves και τη Danai Nielsen. Στο event ήταν δύο από τους συντάκτες μας και παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις εντυπώσεις τους για τους Muse και τον Yungblud.

Η Melody μας λέει για τον Yungblud

Αγοράζω στις 29/6/2022 εισιτήριο για το Ejekt Festival έχοντας στο μυαλό μου τους μοναδικούς Muse, δεν το ήξερα όμως ότι με το που βρέθηκα στον συναυλιακό χώρο θα αποκτούσα νέο αγαπημένο άκουσμα.

Η Αθήνα υποδέχτηκε τον YUNGBLUD και το μόνο σίγουρο ήταν ότι δεν μας πέρασε απαρατήρητος! Μια σχεδόν πρωτόγνωρη ενέργεια διαπέρασε όλο τον κόσμο που είχε παρευρεθεί και όσο περνούσε η ώρα ο Dominic Richard Harrison μας έκανε να χοροπηδάμε μαζί του.

Παρόλο το νεαρό της ηλικίας του μιλάμε για έναν καταπληκτικό showman που δεν σταμάτησε ούτε και όταν τραυματίστηκε ελαφρά συνέχισε το live μέχρι τέλος χωρίς καμία διακοπή, δεν έδωσε σημασία με τα ματωμένα γόνατα του. Δεν δίστασε να ελευθερώσει το καυστικό του χιούμορ επίσης κάνοντας σε να νιώθεις ήδη μέρος της παρέας του καθώς και προσκάλεσε άτομα απ’ το κοινό πάνω στη σκηνή. Πολύ θα θέλαμε να είμαστε μαζί του εκεί πάνω δεν σας το κρύβουμε!

Περιμένουμε με ανυπομονησία το τρίτο του album αυτόν τον Σεπτέμβρη με τίτλο YUNGBLUD.

Λοιπόν όνομα και πράγμα ο YUNGBLUD είμαστε σίγουροι ότι αυτό το φρέσκο πρόσωπο θα μας απασχολήσει αρκετά τα επόμενα χρόνια και περιμένουμε πολλά!

Ο Γιάννης (mrpc) μας λέει για τους Muse

Είχα δει τους Muse την τελευταία φορά που ήρθαν στην Ελλάδα, πάλι σε Eject Festival, και όταν έμαθα ότι έρχονται πάλι στην Ελλάδα έκλεισα το εισιτήριο μου αμέσως, καθώς ήταν από τα καλύτερα live των τελευταίων ετών.

Έτσι και εχθές, το συγκρότημα δεν με απογοήτευεσε καθόλου. 45 λεπτά περίπου μετά την εμφάνιση του (φανταστικού) Yungblud, οι Muse ανέβηκαν στη σκηνή και ξεσήκωσαν όλο τον κόσμο.

Αρχικά ανέβηκαν με μάσκες για να παίξουν το Will of the people, από το επερχόμενο Album που θα κυκλοφορήσουν τον Αύγουστο. Στη σκηνή ξεκίνησε ένα απίστευτο show με φωτιές, πολύπλοκα σκηνικά και εφέ, αλλά και πολύ ωραία σκηνοθεσία στις οθόνες της συναυλίας.

Σύντομα οι μάσκες έφυγαν, και το συγκρότημα έπαιξε ένα setlist που περιλάμβανε όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους, αλλά και μερικά λιγότερο “εμπορικά” κομμάτια (όπως το Madness). Φυσικά ακούσαμε και άλλο δείγμα από το επερχόμενο album.

Supermassive Black Hole

Η σκηνική παρουσία ήταν άψογη, με τον Matt Bellamy να έχει άψογη επικοινωνία με το κοινό (και κάποιες φορές στα ελληνικά). Ο Chris Wolstenholme στο μπάσο και το τραγούδι και ο Dominic Howard στα drums επίσης έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, κάνοντας την βραδιά αξέχαστη.

Plug in Baby

Ελπίζουμε να τους ξαναδούμε σύντομα.

Χαρακτηριστικό της τρέλας του Matt Bellamy είναι ότι μετά το live, κυκλοφορώντας στην Αθήνα, πήγε απρόσκλητος σε έναν γάμο, ξαφνιάζοντας τους πάντες:

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version