Home Games ΕΠΙΚΗ συνεργασία Kojima και Xbox

ΕΠΙΚΗ συνεργασία Kojima και Xbox

Οι εκπλήξεις της βραδιάς, συνεχίστηκαν μέχρι το τέλος. Μετά από άπειρα υπονοούμενα, δηλώσεις και διαψεύσεις, η συνεργασία των xbox gaming studios και του Kojima Productions είναι γεγονός από το στόμα των Spencer και Kojima. Δυστυχώς δεν έχουμε κάποιο συγκεκριμένο IP αυτή τη στιγμή, αλλά έχουμε πολλές πληροφορίες δια στόματος Kojima. Αναφέρθηκε σε cloud υπηρεσίες και νέες τεχνολογίες, που θα αξιοποιεί το νέο του πόνημα. Επίσης μίλησε για ένα τίτλο που πάντα ήθελε να κάνει.

Μια γεύση για το τι μπορεί να εννοεί, πήραμε και από το death stranding με το έμμεσο interaction παιχτών. Ίσως να μιλάμε για μια εξέλιξη αυτής της ιδέας. Ίσως να μιλάμε για κάτι εντελώς νέο. Με τον Hideo δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος. Το σίγουρο είναι ένα, ότι και να είναι, όποτε και να έρθει, θα αλλάξει την gaming βιομηχανία κάνοντας τεράστια άλματα, όπως συνηθίζει.

Για περισσότερα νέα από την βιομηχανία του gaming, stay stranded και ενημερωθείτε από το geekdom.gr . Τον προορισμό για κάθε geek.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version