Home Music Οι Foo Fighters ακύρωσαν την εμφάνιση τους στα Grammys 2022;

Οι Foo Fighters ακύρωσαν την εμφάνιση τους στα Grammys 2022;

Μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Taylor Hawkings, του γνωστού ντράμερ όπως γράψαμε και σε άρθρο μας εδώ, οι Foo Fighters ήταν αμφίβολο αν θα συμμετέχουν τελικά, στα βραβεία Grammys.

Ερωτηθείς την Δευτέρα αν οι Foo Fighters θα εμφανιστούν στο σόου, ο Jack Sussman, αντιπρόεδρος του CBS, δήλωσε “Ελπίζω, δεν ξέρω. Νομίζω πως πρέπει να τους δώσουμε λίγο χρόνο, να θρηνήσουν για τον χαμό ενός αγαπημένου τους προσώπου. Μετά θα συζητήσουμε, πως μπορούμε να τιμήσουμε την μνήμη του Taylor.”

Την Τρίτη η μπάντα ακύρωσε όλες τις συναυλίες που είχε κανονίσει για το 2022. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, εχθές ζήτησαν και την ακύρωση της εμφάνισης τους στα Grammy.

Για την ιστορία, τα Grammys φέτος θα διεξαχθούν στις 3 Απριλίου, στη MGM Grand Garden Arena και παρουσιαστής θα είναι ο γνωστός κωμικός, Trevor Noah. Τα Grammys είναι γνωστά και ως, τα Όσκαρ της μουσικής.

Για περισσότερα νέα από τον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας, stay Everlong και ενημερωθείτε από το Geekdom.gr. Τον προορισμό για κάθε Geek.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version