Home Movies Movie News Ο Andrew Garfield (Spiderman) υποψήφιος για Οσκαρ, με ψέμματα.

Ο Andrew Garfield (Spiderman) υποψήφιος για Οσκαρ, με ψέμματα.

Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στον Graham Norton, ίσως στο πιο γνωστό talk show του Ηνωμένου Βασιλείου και αποκάλυψε πολλά για την καριέρα του ως Spiderman, αλλά και για την ερμηνεία του στο Τik Τik Βoom.

1920×1080 Wallpaper

Ο ηθοποιός, σχετικά με την επιστροφή του στο franchise είπε πως ήταν “περίεργο”, ένας τριαντάρης πια, να υποδύεται τον spiderman. Παραδέχθηκε επίσης πως, ο Tom Holland είναι αυτή τη στιγμή, ο καταλληλότερος spiderman που θα μπορούσαμε να έχουμε. Ο λόγος που δέχτηκε βέβαια να συμμετέχει δεν είναι άλλος από την συμμετοχή του Maguire.


– θα ήταν τουλάχιστον προσβλητικό να αρνηθώ την πρόταση όταν ο “δικός μου spiderman” αυτός με τον οποίο μεγάλωσα και με έκανε, να θέλω να υποδυθώ προσωπικά αυτόν τον χαρακτήρα, δέχτηκε να συμμετέχει.

Στη συνέχεια η συζήτηση πήγε στην υποψηφιότητα του για το όσκαρ πρώτου αντρικού ρόλου, όπου και αποκάλυψε την μικρή “απάτη” που στήθηκε άθελα του, η οποία όμως του έδωσε τον ρόλο. Έναν ρόλο που όπως γνωρίζουμε και γράψαμε σε άρθρο στο geekdom, του έδωσε και την εν λόγω υποψηφιότητα.

Όπως λοιπόν ο ίδιος αποκάλυψε, εκείνο το διάστημα που ο σκηνοθέτης της ταινίας Tik Tik Boom έψαχνε για τον πρωταγωνιστή του, επισκέπτονταν έναν διάσημο μασέρ του Χόλυγουντ εν ονόματι Greg Miele που τύχαινε να είναι και πολύ κολλητός φίλος με τον Garfield. Όταν λοιπόν το συζήτησε μαζί του, εκείνος πρότεινε τον ηθοποιό για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

O Lin-Manuel Miranda σκηνοθέτης της ταινίας, όπως ήταν φυσικό ρώτησε αν ο ηθοποιός μπορεί να τραγουδήσει, με τον μασέρ να απαντάει “Βεβαίως και μπορεί, έχει μια φωνή απαράμιλου κάλλους, κάτι ανάμεσα σε Aretha Franklin και Ariana Grande”.

Αμέσως μετά λοιπόν ο Miele τηλεφώνησε στον κολλητό του φίλο Andrew λέγοντας, “Το καλό που σου θέλω να ξέρεις να τραγουδάς, μόνο πες μου ότι μπορείς να τραγουδήσεις, γιατί αν δεν μπορείς μάλλον θα καταστραφεί η καριέρα μου.”. Κάπως έτσι ο Andrew Garfield βρέθηκε να τραγουδά και να ερμηνεύει με εκπλητικό τρόπο τον ρόλο του, δείχνοντας πόσο ταλαντούχος είναι.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version