Home More Books/Comics Rockstar and Softboy: Ο Sina Grace επιστρέφει με αυτό το one-shot comic

Rockstar and Softboy: Ο Sina Grace επιστρέφει με αυτό το one-shot comic

0

Ο Sina Grace, γνωστός για τη συγγραφή του και το σχέδιο του για μεγάλους εκδότες, όπως DC Comics, Marvel, Image και BOOM! Comics, επιστρέφει με ένα δικό του one-shot comic, το Rockstar and Softboy.

Το Rockstar and Softboy είναι μία ξέφρενη ιστορία δύο κολλητών και των χαζών τους περιπετειών στο Hollyweird, CA. Ο Rockstar ετοιμάζει το μεγαλύτερο πάρτυ στην ιστορία με σκοπό να ανεβάσει τη διάθεση του Softboy, αλλά τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή όταν το διαβόητο PARTY ANIMAL εμφανίζεται και τα κάνει όλα άνω κάτω...φέρνοντας στην επιφάνεια μυστικά μεταξύ των δύο κολλητών που υποτίθεται πως μοιράζονται τα πάντα!
"Rockstar and Softboy" by Sina Grace
“Rockstar and Softboy” by Sina Grace

“Ως λάτρης των buddy ταινιών όπως Romy and Michele’s High School Reunion και Barb and Star Go to Vista Del Mar, συνειδητοποίησα πως μπορώ και εγώ να δημιουργήσω τη δική μου ιστορία δύο gay κολλητών που οργανώνουν ένα πάρτυ με λύκους, βαμπίρ, ζόμπι, μάγισσες και το διαβόητο Party Animal,” είπε ο Grace. “Το Rockstar and Softboy είναι μία αγνή, ξέφρενη και τρυφερή φιλία σε comic.”

Το comic φαίνεται να έχει πολύ όμορφο σχέδιο και η περίληψη φαίνεται εξίσου ενδιαφέρουσα. Θα αρχίσει να κυκλοφορεί στις 23 Φερβουαρίου το 2022 σε έντυπη μορφή και μπορείτε να το βρείτε και ψηφιακά στα Amazon Kindle, Apple Books και Google Play.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version