Home Movies Movie News Νέο trailer για τη συγκινητική ταινία με τον Joaquin Phoenix ‘C’mon C’mon’

Νέο trailer για τη συγκινητική ταινία με τον Joaquin Phoenix ‘C’mon C’mon’

0

Έχουμε νέο trailer για τη νέα ταινία του Joaquin Phoenix C’mon C’mon. Πρόκειται για μία γλυκιά και συγκινητική ιστορία και ο ηθοποίος δέχεται πολλά καλά λόγια και επαίνους (όπως συμβαίνει και με κάθε ταινία του υπέροχου Joaquin Phoenix άλλωστε).

Στη ταινία ο Phoenix υποδύεται τον Johnny, έναν καλλιτέχνη που πρέπει να φροντίσει τον μικρό ανηψιό του Jesse (Woody Norman) και καταλήγει να δημιουργεί έναν απρόσμενο δεσμό μαζί του μέσα από ένα μεγάλο ταξίδι. Η ταινία αγγίζει και το θέμα του πόσο δύσκολο είναι να είσαι γονέας στην εποχή που ζούμε.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Telluride Film Festival πριν λίγο καιρό και τώρα στις 19 Νοεμβρίου πρόκειται να αρχίσει να κυκλοφορεί σε επιλεγμένους κινηματογράφους στην Αμερική από την A24. Σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας είναι ο Mike Mills (Thumbsucker, Beginners, 20th Century Women).

C'mon C'mon (2021)
C’mon C’mon (2021)

H τελευταία ταινία με την οποία έχουμε συνδέσει τον Joaquin Phoenix είναι το Joker, στο οποίο είχε μία απίστευτη αλλά και πολύ σκοτεινή ερμηνεία. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε τον Joaquin ξανά σε κάτι πιο ήρεμο, γλυκό και λιγότερο σκοτεινό, όπως ήταν το Her και το Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version