Home Anime Kakegurui Twin: Το spin-off του ‘Kakegurui’ διασκευάζεται σε anime

Kakegurui Twin: Το spin-off του ‘Kakegurui’ διασκευάζεται σε anime

0

Στο Netflix Festival Japan 2021 ανακοινώθηκε πως το Kakegurui Twin (Compulsive Gambler Twin), το spin-off manga των Homura Kawamoto και Katsura Saiki πρόκειται να διασκευαστεί σε anime και να κυκλοφορήσει παγκοσμίως τον Αύγουστο του 2022 στο Netflix.

Kakegurui Twin: Έρχεται στο Netflix τον Αύγουστο του 2022
Kakegurui Twin: Έρχεται στο Netflix τον Αύγουστο του 2022

Το MAPPA, το studio πίσω από την original σειρά Kakegurui, θα βρίσκεται στη παραγωγή και του spin-off. Η Minami Tanaka (Zombieland Saga), που δίνει τη φωνή της στην πρωταγωνίστρια Mary Saotome στο Kakegurui θα συνεχίσει με τον ίδιο ρόλο στο Kakegurui Twin.

Περίληψη:

"Ως πρωτοετής στη φημισμένη Hyakkaou Private Academy, η Mary Saotome γνωρίζει πως το μέλλον της περιέχει μία κρουαζιέρα χωρίς επιστροφή προς τη κορυφή...Αυτό ισχύει μέχρι τη στιγμή που μία συνάντηση με έναν 'παλιό συμμαθητή που μετατράπηκε σε κατοικίδιο' ρίχνει την νεαρή πριγκίπισσα στον κόσμο του τζόγου! Μπορεί ένα φυσιολογικό κορίτσι σαν τη Mary να κάνει φίλους και να επιβιώσει χωρίς χρέη μόνο με το μυαλό της και τη τύχη της?"

Οι Kawamoto και Saiki ξεκίνησαν το spin-off manga στο Monthly Gangan Joker τον Σεπτέμβριο του 2015. Η Square Enix δημοσίευσε τον 11ο τόμο στις 22 Φεβρουαρίου με τον 12ο τόμο να έρχεται στις 21 Οκτωβρίου. Η Yen Press έδωσε την άδεια για την μετάφραση του manga στα Αγγλικά τον Ιούλιο του 2018 και δημοσίευσε τον 10ο τόμο στις 29 Ιουνίου.

Kakegurui Twin Τόμος 9

Μία live-action web σειρά οκτώ επεισοδίων μεταδόθηκε στο Amazon Prime από τις 26 Μαρτίου του 2021 μέχρι τις 16 Απριλίου, ενώ υπήρξε και live-action ταινία το 2019.

Το original manga από τους Kawamoto και Tooru Naomura ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2014 και η Yen Press έδωσε την άδεια για μετάφραση στα Αγγλικά τον Ιούλιο του 2015.

Το MAPPA διασκεύασε το manga σε δύο σεζόν anime, μία το καλοκαίρι του 2017 και μία τον χειμώνα του 2019. Το Netflix άρχισε να μεταδίδει τη πρώτη σεζόν του anime εκτός Ιαπωνίας τον Φεβρουάριο του 2018 και τη δεύτερη τον Ιούνιο του 2019.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version