Home Series Station Eleven: Μόλις κυκλοφόρησε ένα πανέμορφο trailer για το νέο Sci-fi δράμα...

Station Eleven: Μόλις κυκλοφόρησε ένα πανέμορφο trailer για το νέο Sci-fi δράμα του ΗΒΟ

0

Το HBO κυκλοφόρησε trailer για το επερχόμενο post-apocalyptic sci-fi Station Eleven, από τον σεναριογράφο και δημιουργό Patrick Somerville, που προηγουμένως είχε δημιουργήσει τη φανταστική μίνι σειρά Maniac στο Netflix. Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Emily St. John Mandel και είναι σκηνοθετημένη από τον Hiro Murai, ο οποίος έχει δουλέψει στα Atlanta και Barry.

Emily St. John Mandel

Η σειρά έχει φοβερό cast και πρωταγωνιστούν οι Mackenzie Davis (Blade Runner 2049, Halt and Catch Fire, Happiest Season), Himesh Patel (Yesterday, Tenet), Daniel Zovatto (Here and Now, Penny Dreadful: City of Angels), David Wilmot (The Alienist, Barkskins), Matilda Lawler (Flora & Ulysses), Lori Petty (Point Break, A League of Their Own), Nabhaan Rizwan (1917, Mogul Mowgli), Joe Pingue (The Boondock Saints, The Book of Eli), Danielle Deadwyler (Watchmen, The Haves and the Have Nots), Philippine Velge (Summer of 85) και Gael Garcìa Bernal (Coco, Mozart in the Jungle, Old).

H περίληψη της σειράς είναι η εξής:

“Ένα post-apocalyptic έπος που αγγίζει πολλά timelines, αυτή η μίνι δραματική σειρά αφηγείται τις ιστορίες των επιζώντων μιας καταστροφικής γρίπης καθώς προσπαθούν να χτίσουν και να φανταστούν ξανά τον κόσμο από την αρχή, τη στιγμή που παράλληλα κρατούν σφιχτά όλα τα όμορφα αλλά χαμένα πλέον που έζησαν.”

https://www.youtube.com/watch?v=25ECFdDHTFw&t=141s

Το trailer είναι πραγματικά πανέμορφο, με την εικόνα και τη μουσική να φαίνονται ήδη υπέροχα (και για μένα είναι η αλήθεια είναι οριακά δύο από τους βασικότερους λόγους να δω μία σειρά ή ταινία).

Η σειρά έρχεται στα HBO και HBO Max στις 16 Δεκεμβρίου.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version