Home Series Landscapers: Η Olivia Colman και ο David Thewlis πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά...

Landscapers: Η Olivia Colman και ο David Thewlis πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά μυστηρίου του HBO

0

Ένα νέο trailer κυκλοφόρησε για τη σειρά μυστηρίου του HBO Landscapers, όπου πρωταγωνιστούν οι υπέροχοι Olivia Colman (The Favourite, The Crown, Broadchurch) και David Thewlis (Harry Potter, Naked, Fargo). Η σειρά που θα αποτελείται από τέσσερα επεισόδια έχε γραφτεί από τον σεναριογράφο Ed Sinclair, με τον Will Sharpe (Black Pond, The Darkest Universe, The Electrical Life of Louis Wain) να είναι ο σκηνοθέτης.

Olivia Colman

Η περίληψη είναι η εξής:

"Θέλεις να γνωρίζουμε την αλήθεια, έτσι?" Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, το Landscapers διηγείται την ιδιαίτερη ιστορία αγάπης του Chris και της Susan Edwards (David Thewlis και Olivia Colman), ενός φαινομενικά συνηθισμένου ζευγαριού Βρετανών που γίνεται το επίκεντρο μιας συγκλονιστικής έρευνας όταν δύο πτώματα βρίσκονται στον κήπο ενός σπιτιού στο Nottingham.

Δίπλα στους Colman και Thewlis βρίσκονται οι Kate O’Flynn, Dipo Ola, Samuel Anderson, David Hayman, Felicity Montagu και Daniel Rigby.

Η σειρά θα ξεκινήσει στις 6 Δεκεμβρίου στα HBO και HBO Max.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version