Home Movies Movie News Jeepers Creepers: Reborn – Το πρώτο μικρό teaser του reboot

Jeepers Creepers: Reborn – Το πρώτο μικρό teaser του reboot

0

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το Jeepers Creepers: Reborn. Πρόκειται για τη τέταρτη ταινία Jeepers Creepers, μόνο που αυτή πρόκειται να επαναπροωθήσει το franchise. Η νέα ταινία θέλει να δώσει στο franchise μία νέα αρχή, αφού από τη πρώτη ταινία και μετά το franchise πήρε λίγο τη κάτω βόλτα (ειδικά με το Jeepers Creepers 3…).

Ο Victor Salva, ο δημιουργός του franchise, δεν περιλαμβάνεται καθόλου στη νέα ταινία και σκηνοθέτης είναι ο Φινλανδός Timo Vuorensola (Iron Sky, Iron Sky: The Coming Race).

Στη ταινία, “Ο Chase και η Laine πηγαίνουν στο φεστιβάλ Horror Hound όπου η Laine αρχίζει να έχει ανεξήγητα προαισθήματα και ανησυχητικά οράματα για τον Creeper και το παρελθόν της πόλης. Καθώς το φεστιβάλ είναι σε εξέλιξη και η αιματοβαμμένη διασκέδαση αρχίζει να γίνεται μανία, η Laine πιστεύει πως κάτι απόκοσμο έχει κληθεί να εμφανιστεί για πρώτη φορά στα τελευταία 23 χρόνια και πως αυτή είναι το κέντρο αυτού.”

Στη ταινία πρωταγωνιστούν οι Sydney Craven ως Laine, Imran Adams ως το αγόρι της Chase και μαζί τους οι Ocean Navarro, Matt Barkley, Alexander Halsall, Jodie McMullen, Georgia Goodman και Jarreau Benjamin.

Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2022.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version