Home Movies Movie News Lightyear: Ο ανθρώπινος Buzz Lightyear είναι εδώ!

Lightyear: Ο ανθρώπινος Buzz Lightyear είναι εδώ!

0

Ο Buzz Lightyear, ο υπέροχος φίλος-εχθρός του Woody από το Toy Story, θα αποκτήσει τη δική του ταινία, αλλά δεν εμφανίζεται έτσι όπως τον έχουμε μάθει.

Η ταινία δεν θα περιλαμβάνει ούτε τον Woody αλλά ούτε και κάποιο άλλο παιχνίδι, ούτε καν τον Buzz σαν παιχνίδι. Ο Buzz της ταινίας δεν θα είναι παιχνίδι αλλά κανονικός άνθρωπος, στον οποίο έχει δώσει τη φωνή του ο Chris Evans.

Ο Buzz Lightyear σε animated αλλά ανθρώπινη μορφή.

Ο Chris Evans, κατενθουσιασμένος που είναι μέρος αυτού του project, έχει βρεθεί σε ένα tweet spree από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας πριν κάποιες ώρες, επευφημώντας τη ταινία, τον χαρακτήρα και όλο το project. Συγκεκριμένα, έχει γράψει:

Η φράση ‘ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα’ ειπώνεται πολλές φορές, αλλά ποτέ ξανά στη ζωή μου δεν το έχω αισθανθεί όπως το αισθάνομαι τώρα. Όποιος με ξέρει γνωρίζει πως η αγάπη μου για τις animated ταινίες είναι τεράστια. Δε μπορώ να πιστέψω ότι μου δίνεται η ευκαιρία να είμαι μέρος της οικογένειας της Pixar και να δουλέψω με όλους αυτούς τους υπέροχους καλλιτέχνες που αφηγούνται ιστορίες όπως κανένας άλλος. Το να τους βλέπω να δουλεύουν είναι μαγεία, τσιμπάω τον εαυτό μου κάθε μέρα.

Το πρώτο trailer της ταινίας δείχνει μία sci-fi περιπέτεια που δε θυμίζει σε τίποτα ούτε τις άλλες ταινίες της Pixar αλλά ούτε και τα Toy Story μέσω των οποίων έχουμε γνωρίσει τον αγαπημένο Buzz. Όπως έχει πει και ο Evans σε ένα ήδη πολύ δημοφιλές tweet του, “αυτή είναι η ιστορία του ανθρώπινου Buzz πάνω στην οποία βασίζεται το παιχνίδι.”

https://twitter.com/chrisevans/status/1337204197641629696

Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 17 Ιουνίου του 2022.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version