Home Games Gaming News Tomb Raider: Ascencion – Υλικό από το survival horror που θα συνέβαινε...

Tomb Raider: Ascencion – Υλικό από το survival horror που θα συνέβαινε πριν από το reboot του 2013

0

Το Tomb Raider έχει επέτειο 25 χρόνων και η Square Enix αποκάλυψε υλικό και πληροφορίες του Tomb Raider: Ascencion, ενός survival horror παιχνιδιού από τη Crystal Dynamics που θα ερχόταν και τελικά ακυρώθηκε.

“Αφού σκεφτήκαμε πως το concept θέλουμε να είναι ‘survival ιστορία σε ένα απομονωμένο νησί'”, εξηγεί η Square Enix, “Η Crystal Dynamics άρχισε να δημιουργεί το project με όνομα Tomb Raider: Ascension.” Το project λέγεται πως “ήταν πιο κοντά σε παιχνίδι horror παρά σε παιχνίδι Tomb Raider”, παρόλο που κάποια στιγμή αυτό θα άλλαζε καθώς το στούντιο ήθελε να εστιάσει στην survival πλευρά του παιχνιδιού.

Στον πυρήνα του, το Ascencion θα ήταν εμπνευσμένο από το Resident Evil και θα έδειχνε τη Lara Croft σε ένα μυστήριο νησί γεμάτο τέρατα και φαντάσματα. Η Crystal Dynamics πήρε στοιχεία και από τον τίτλο του PlayStation 2 Ico, καθώς η Lara θα συνεργαζόταν με την 6χρονη Izumi κατά τη διάρκεια των περιπετειών της στο νησί.

Το Ascencion τελικά δε κατάφερε να πάρει το τελικό ΟΚ, αλλά βοήθησε στο να δημιουργηθεί το Tomb Raider του 2013, το οποίο ακολουθήθηκε από τα Rise of the Tomb Raider του 2015 και Shadow of the Tomb Raider του 2018.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version