Home Movies Movie News Dreamin’ Wild: Casey Affleck και Zooey Deschanel μαζί στο νέο δράμα

Dreamin’ Wild: Casey Affleck και Zooey Deschanel μαζί στο νέο δράμα

0

Οι Casey Affleck (Manchester by the Sea, Gone Baby Gone), Zooey Deschanel (New Girl, (500) Days of Summer) και Walton Goggins (Tomb Raider, The Hateful Eight) θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα ταινία του σεναριογράφου και σκηνοθέτη Bill Pohlad, το Dreamin’ Wild και δίπλα τους θα βρίσκονται οι Beau Bridges (The Fabulous Baker Boys), Jack Dylan Grazer (Shazam!), Noah Jupe (Honey Boy) και Chris Messina (Devil).

Η ταινία είναι για τους μουσικούς Donnie και Joe Emerson. Αφηγείται τη πραγματική ιστορία “της οικογένειας Emerson και τη ταραχή που ακολούθησε μετά την επιτυχία του αυτογραφημένου άλμπουμ τους, που πέρασε τελείως απαρατήρητο μέχρι τη στιγμή που το ανακάλυψαν κριτικοί και το αξιολόγησαν δεκαετίες αργότερα. Τώρα, σαν ενήλικος, ο Donnie πρέπει αντιμετωπίσει το παρελθόν του και να παλέψει με το συναισθηματικό βάρος που έφεραν τα όνειρα του στην οικογένεια που τον στήριξε.”

Donnie και Joe Emerson.

Ο Affleck υποδύεται τον Donnie σήμερα, ενώ ο Jupe τον υποδύεται στα εφηβικά του χρόνια. O Goggins υποδύεται τον Joe ως ενήλικα και ο Grazer ως νεότερο. H Deschanel θα είναι η Nancy, σύζυγος του Donnie, ο Bridges είναι ο Don Sr. και ο Messina ο executive Matt Sullivan της Light in the Attic Records.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version