Home Movies Movie News Peaky Blinders: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας της τελευταίας σεζόν καθώς και στοιχεία...

Peaky Blinders: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας της τελευταίας σεζόν καθώς και στοιχεία για τη ταινία

0

Ο Steven Knight, δημιουργός του Peaky Blinders, έδωσε στοιχεία για την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας της τελευταίας σεζόν.

Κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης στο BFI London Film Festival, ο Steven είπε πως ελπίζει η σεζόν να κυκλοφορήσει την Άνοιξη, που σημαίνει ότι οι fans θα πάρουν τη δόση τους από Tommy Shelby και Peaky Blinders κάπου μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου του 2022.

Οι παρευρισκόμενοι στο φεστιβάλ έμαθαν πως τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν έχουν τελειώσει πλήρως και πως το μοντάζ είναι σχεδόν ολοκληρωμένο.

Ο Cillian Murphy ως Thomas “Tommy” Shelby στο Peaky Blinders

Ο Steven έδωσε και επιπλέον πληροφορίες όσον αφορά την εκδοχή της ταινίας – για την οποία μιλούσε από τότε που έγινε γνωστό πως η σειρά έρχεται στο τέλος της.

“Θα γράψω το κομμάτι που πρόκειται να γυριστεί στο Birmingham,” δήλωσε ο Knight.

“Και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και το τέλος το Peaky Blinders όπως το ξέρουμε.”

Είπε πως τα γυρίσματα της ταινίας μάλλον θα ξεκινήσουν κάπου στο 2023, που σημαίνει πως η ταινία μπορεί να βρίσκεται στο σινεμά το 2024.

Cillian Murphy και Steven Knight

Ωστόσο, ανέφερε πως οι fans μπορεί να δουν τη συμμορία Shelby ξανά στη μικρή οθόνη αλλά σε διαφορετική μορφή και με διαφορετικούς χαρακτήρες, υπονοώντας πως θα υπάρξει spin-off σειρά.

Τα γυρίσματα της έκτης και τελευταίας σεζόν του Peaky Blinders πήγαν πίσω λόγω της πανδημίας, αλλά τελικά ολοκληρώθηκαν αυτόν τον Μάιο.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version