Το ‘Choo Choo Charles’ είναι ένα παιχνίδι τρόμου όπου ο αντίπαλος σου είναι ένα…τρένο-αράχνη ονόματι Charles

0
372

Να και μία ιδέα για videogame που μάλλον δεν έχει ακουστεί ξανά. Ο Τόμας το Τρενάκι (με φάτσα Pennywise) συναντάει τις τεράστιες αράχνες του Harry Potter και μαζί φτιάχνουν τον επόμενο ‘κακό’ παιχνιδιού που σίγουρα τα στοιχειώσει το μυαλό των ανθρώπων που θα παίξουν το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αν κάποιο από τα τρία references που ακούστηκαν παραπάνω σας αγχώνει ή σας τρομάζει, ίσως και να μην είναι το ιδανικότερο παιχνίδι για εσάς.

Το Choo Choo Charles, λοιπόν, είναι ένα open-world horror παιχνίδι όπου πρέπει να εξερευνήσεις το νησί στο οποίο βρίσκεσαι με το μικρό σου κίτρινο τρένο. Καθώς ψάχνεις στο νησί, συναντώντας ντόπιους και βρίσκοντας διάφορα εξαρτήματα για να βελτιώσεις το τρένο σου, θα χρειαστεί να προσέχεις λίγο παραπάνω για τον Charles, ένα τεράστιο τρένο-αράχνη τέρας που πεινάει και θέλει να σε φάει, πιθανόν και το τρένο σου…

Η Two Star Games κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του παιχνιδιού τώρα που ξεκινάει η spooky περίοδος του Οκτωβρίου και του Halloween, δημιουργώντας έτσι ένα επιπλέον ανατριχιαστικό vibe. Το παιχνίδι και το trailer έχουν γίνει ήδη viral, καθώς δεν είναι και κάτι που βλέπεις πολύ συχνά σε concept παιχνιδιού.

Οι developers σχολίασαν το παιχνίδι με τον εξής τρόπo:

Στο Choo Choo Charles σου δίνεται η αποστολή να εξολοθρεύσεις ένα τέρας, γνωστό στους ντόπιους ως “Charles”. Κανείς δε γνωρίζει από που ήρθε, αλλά ξέρουν το γιατί: για να φάει τη σάρκα των πενιχρών ανθρώπων,” εξηγεί η περίληψη στο Steam. Έχεις ένα μικρό κίτρινο τρένο, με έναν χάρτη, ένα πολυβόλο και μία υπέροχη συλλογή από κουκλάκια με κινητά κεφάλια στο ταμπλό. Θα χρησιμοποιήσεις αυτό το τρένο για να πας από μέρος σε μέρος, καθώς ολοκληρώνεις αποστολές για τους κατοίκους και μαζεύεις εξαρτήματα.

Κατά τη διάρκεια, θα χρησιμοποιείς τα εξαρτήματα για να βελτιώνεις τη ταχύτητα, το armor και το damage του τρένου σου. Το οπλοστάσιο σου θα μεγαλώνει και (αν όλα πάνε καλά) θα γίνεις μία ασταμάτητη δύναμη, έτοιμη να αντιμετωπίσει τον μεγάλο και ισχυρό Charles.

Μπορείτε να προσθέσετε το παιχνίδι στο wishlist σας στο Steam και να ακολουθήτε τους δημιουργούς για περισσότερα νέα όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας του καθώς και περισσότερα sneak peeks.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.