Home Movies Movie News tick, tick…BOOM!: Trailer για το νέο μιούζικαλ του Netflix με τον Andrew...

tick, tick…BOOM!: Trailer για το νέο μιούζικαλ του Netflix με τον Andrew Garfield

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το νέο μιούζικαλ tick, tick…BOOM!. Η ταινία έρχεται από τον δημιουργό και πρωταγωνιστή του Hamilton Lin-Manuel Miranda, που σκηνοθετεί τη ταινία. Πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο Andrew Garfield (The Amazing Spider-Man, Social Network, Under the Silver Lake, Breathe), οποιός υποδύεται τον Jonathan Larson.

O Andrew Garfield ως Jonathan Larson στο tick, tick…BOOM! (2021)

Το tick, tick…BOOM! είναι διασκευή του αυτοβιογραφικού μιούζικαλ του Jonathan Larson, εμβληματικού δημιουργού του Rent.

Η ταινία εστιάζει στον Jon, “έναν νεαρό θεατρικό συνθέτη που σερβίρει τραπέζια σε ένα εστιατόριο στη Νέα Υόρκη το 1990, ενώ ταυτόχρονα γράφει ένα έργο που ελπίζει πως θα είναι το επόμενο μεγάλο Αμερικάνικο μιούζικαλ. Με τον χρόνο να τον κυνηγάει, ο Jon βρίσκεται σε σταυροδρόμι και είναι αντιμέτωπος με την ερώτηση που όλοι χρειάζεται κάποια στιγμή να αντιμετωπίσουν: Τι είναι γραφτό να κάνουμε με τον χρόνο που έχουμε;”

Δίπλα στον Andrew Garfield βρίσκονται οι Alexandra Shipp, Robin de Jesús, Joshua Henry, MJ Rodriguez, Bradley Whitford, Tariq Trotter, Judith Light και Vanessa Hudgens.

Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου σε επιλεγμένους κινηματογράφους στην Αμερική και στις 19 Νοεμβρίου στο Netflix.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version