MoviesMovie NewsScarlett Johansson: προχώρησε σε συμβιβασμό με τη Disney

Scarlett Johansson: προχώρησε σε συμβιβασμό με τη Disney

-

Η Scarlett Johansson και η Disney φαίνεται ότι συμβιβάστηκαν και θα συνεχιστεί η συνεργασία τους, μετά την πρόσφατη μήνυση που είχε γίνει σχετικά με την κυκλοφορία της ταινίας Black Widow.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός είχε μηνύσει την εταιρεία, καθώς η ταινία κυκλοφόρησε παράλληλα στα σινεμά και σε live streaming. Αυτό προκάλεσε την πτώση των πωλήσεων στο Box Office, που όμως από αυτό θα καθορίζονταν το bonus της αμοιβής της.

Δεν έχουν γίνει γνωστοί οι όροι του συμβιβασμού, όμως και οι δύο μεριές δήλωσαν ότι η Scarlett Johansson πρόκειται να εμφανιστεί σε πολλά project της Disney μελλοντικά.

«Χαίρομαι που λύθηκαν οι διαφορές μας με τη Disney. Είμαι περήφανη για τις δουλειές που έχουμε κάνει μαζί όλα αυτά τα χρόνια και έχω απολαύει τη δημιουργική συνεργασία με την ομάδα. Ανυπομονώ να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί στα χρόνια που θα έρθουν» δήλωσε ο η ηθοποιός.

Αντίστοιχα, ο Alan Bergman, πρόεδρος της Disney Studios, δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος που φτάσαμε σε μία συναινετική συμφωνία με τη Scarlett Johansson για το Black Widow, Εκτιμούμε την προσφορά της στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel και ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί σε πολλά νέα project ανάμεσα τους και το Tower of Terror.»

mrpc
mrpchttps://geekdom.gr
Προγραμματιστής, μέλος της ραπ ομάδας Afrocream. Καμμένος με σειρές και videogames.

Ακολουθήστε το GeekDom.gr

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία άρθρα μας στο email σας.

Ακολουθήστε το GeekDom στις Προτιμώμενες Πηγές σας

Δείτε πρώτα τις ειδήσεις του GeekDom στο Google και προσθέστε μας στις Προτιμώμενες Πηγές σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Turn on JavaScript to leave a comment.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Τελευταία Άρθρα

Πέθανε ο Patrick Stewart, ο ηθοποιός του Star Trek

Ο Patrick Stewart, ο καπετάνιος Picard του Star Trek και καθηγητής Xavier των X-Men, πέθανε στα 86 του στο Λος Άντζελες, μετά από πορεία με Αλτσχάιμερ και άνοια με σωμάτια Lewy.

Dune: Part Three: Κυκλοφόρησε το τελικό trailer

Το τελικό trailer του Dune: Part Three δείχνει τον Scytale και την Chani να συνεργάζονται εναντίον του Paul Atreides. Η ταινία κυκλοφορεί στις 18 Δεκεμβρίου.

Πέθανε ο Walter Koenig, ο Chekov του Star Trek, στα 90

Ο ηθοποιός Walter Koenig που έπαιξε τον Chekov στην πρωτότυπη σειρά «Star Trek» και στις πρώτες επτά ταινίες του franchise πέθανε σε ηλικία 90 ετών.

Πέθανε ο Eric Bauza, η φωνή του Bugs Bunny, στα 46

Ο ηθοποιός φωνής που έδωσε τη σύγχρονη εκδοχή του Bugs Bunny και του Daffy Duck πέθανε στα 46 του χρόνια, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του.

Ακολουθήστε μας

1,123ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,718ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,061ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,430ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.