Home Games Gaming News To Netflix κάνει δικό του τον developer του Oxenfree

To Netflix κάνει δικό του τον developer του Oxenfree

0

Το Netflix ανακοίνωσε τη πρώτη του ‘απόκτηση’ για το gaming project του και πρόκεται για το Night School Studio, την εταιρεία πίσω από το development του όμορφου Oxenfree.

Το Netflix βρίσκεται ακόμα σε αρκετά πρώιμο στάδιο όσον αφορά το project, επομένως δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες ακόμα. Το σίγουρο είναι ότι η πλατφόρμα σκοπεύει να προσθέσει παιχνίδια στη λίστα της χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος. Αυτή τη στιγμή είναι ακόμα άγνωστο αν η πλατφόρμα θα φέρει ήδη υπάρχοντες AAA τίτλους.

Oxenfree (2016)

Δεν ξέρουμε ακόμα αν το Oxenfree II: Lost Signals, που θα έρθει μέσα στο 2022, θα προστεθεί στο Netflix κάποια στιγμή. Ο Mike Vurdu, αντιπρόεδρος του Netflix στο game development, ανέφερε πως η πλατφόρμα σκοπεύει να “φέρει μία μεγάλη συλλογή exclusive παιχνιδιών” για το κοινό, δείχνοντας έτσι πως μάλλον θα υπάρξουν και original παιχνίδια του Netflix.

O Sean Krankel του Night School Studio είπε πως το studio θα κρατήσει τον δημιουργικό έλεγχο, καθώς το Netflix θέλει να “προστατέψει” το δημιουργικό όραμα και τη κουλτούρα του studio. Το Netflix δεν έχει ανακοινώσει ακόμα πότε θα ξεκινήσει να προσθέτει παιχνίδια ή πώς αυτά θα ενσωματωθούν.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version