Home Games Free Games The Escapists – Δωρεάν στο Epic Games Store

The Escapists – Δωρεάν στο Epic Games Store

0

Ένα pixelated παιχνίδι στρατηγικής και δράσης δίνει αυτή τη βδομάδα η Epic. Αυτό είναι το The Escapists, που κανονικά κοστίζει 14.99€.

Έχεις μπει στη φυλακή και ο μόνος τρόπος να διαφύγεις είναι να οργανώσεις μία απόδραση, με οτιδήποτε μπορείς να βρεις μπροστά σου. Το πώς θα το κάνεις βασίζεται αποκλειστικά πάνω σου! Γιατί να μην οργανώσεις μία εξέγερση? Ή να σκάψεις ένα τούνελ κάτω από τους τοίχους των κελιών? Ή να κλέψεις τη στολή ενός φύλακα προκειμένου να καμουφλαριστείς?

Το Escapists είναι μία μοναδική sandbox εμπειρία φυλακής με πολλά πράγματα να κατασκευάσεις και να συνδυάσεις προς τον δρόμο σου για την ελευθερία. Η ζωή στη φυλακή θα σε κρατήσει σε εγρήγορση και θα χρειαστεί να σπάσεις πολλούς αυστηρούς κανόνες. Οι φύλακες κυκλοφορούν με σκοπό να σταματήσουν οποιαδήποτε προσπάθεια απόδρασης, επομένως θα πρέπει να αποφύγεις ύποπτες συμπεριφορές.

Το παιχνίδι θα βρίσκεται δωρεάν στο Epic Games Store μέχρι την επόμενη Πέμπτη.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version