Home Series ‘The Hot Zone: Anthrax’: Η νέα mini σειρά του National Geographic εξερευνεί...

‘The Hot Zone: Anthrax’: Η νέα mini σειρά του National Geographic εξερευνεί μία πραγματική θανάσιμη απειλή

0

Η mini σειρά είναι εμπνευσμένη από τις πραγματικές τρομοκρατικές επιθέσεις που συνέβησαν μετά την 11η Σεπτεμβρίου.

Το National Geographic μόλις κυκλοφόρησε trailer για τη σειρά που θα μεταδοθεί για 3 νύχτες και θα αποτελείται από 6 μέρη. Είναι βασισμένη στα πραγματικά γεγονότα γύρω από τις επιθέσεις με άνθρακα που συνέβησαν μετά την 11η Σεπτεμβρίου και έχει στόχο να ρίξει φως στα ανείπωτα γεγονότα και ειδήσεις.

Το trailer μας δείχνει τον Matthew Ryker (Daniel Dae Kim, Lost), έναν πράκτορα του FBI με εξιδείκευση στη μικροβιολογία που πιστεύει πως οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται υπό την μεγάλη απειλή ενός βιολογικού όπλου. Όταν βρίσκονται γράμματα με άνθρακα στο Capitol Hill και σε διάφορα καταστήματα ειδήσεων, σκοτώνοντας 5 ανθρώπους, ο Ryker καλείται να πιάσει τον δολοφόνο. Στην έρευνα του βοηθάει ο Dr. Bruce Ivins (Tony Goldwyn, Scandal), ένας εξαιρετικός μικροβιολόγος ο οποίος λόγω της συνεχούς αστάθειας και παράνοιας του γίνεται ο βασικός ύποπτος.

https://www.youtube.com/watch?v=-JduaS_ydPc&t=94s

Το The Hot Zone: Anthrax ακολουθεί το The Hot Zone του National Geographic που κυκλοφόρησε το 2019 με θέμα την έξαρση του ιού Ebola το 1976 στη Δημοκρατία του Ζαΐρ.

Η σειρά θα κρατήσει 3 νύχτες, με τη πρώτη να είναι η 28η Νοεμβρίου.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version